16 Mayıs 2024

Ahmet Müezzinoğlu: “Bu Proje Fatsa’dan Dünya’ya Işık Olacak”

  • PDF

ahmt13-11-2013Fatsa AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Müezzinoğlu gazetemizi ziyaret etti.

Ziyareti sırasında projelerinden bahseden Müezzinoğlu; “Fatsa’yı kolay hizmet edilebilecek bir ilçe olarak görüyorum” dedi.

“Bu Proje Fatsa’dan Dünya’ya Işık Olacak”

Fatsa için sürpriz projesi olduğunu belirten Ahmet Müezzinoğlu: “Ufkumuz geniş olduğu için içim içime sığmıyor. Heyecanımız en üst düzeydedir. Bu görevi yapmak için heyecan olması gereklidir. Bizim projelerimiz ve açıklamalarımız eleştiri olarak algılanmasın. Sürpriz bir projem var. Bu proje Avrupa’da uygulandı ve çok başarılı sonuçlara ulaşıldı. Allah nasip ederse bunun geliştirilmişini aday olup seçildiğim taktirde Fatsa’ya uygulamak istiyorum. Bu projem Fatsa’dan Dünya’ya ışık olacak bir projedir. Finansman gerekmeden gerçekleştirilebilecek projem belediyemizde borçta bırakmayacaktır” şeklinde konuştu.

“Yapılan Yatırımlar Başarılı Fakat Yetersiz”

Fatsa’ya yapılan yatırımların başarılı fakat yeteriz olduğunu söyleyen Müezzinoğlu: “Ak parti iktidarında Fatsa’ya çok güzel yatırımlar yapıldı fakat ben şuanda eksik olan yatırımları dile getiriyorum. Raylı sistem, alt geçit, liman projeleri Fatsa için hayal olmayan projelerdir. Samsun ve Trabzon Limanı gibi bir liman Fatsa’da neden olmasın. 25 sene öncesinden Fatsa Limanıyla ilgili projeler çizilmiştir. Bu projeyi hayata geçirmek kesinlikle hayal değildir” diye konuştu.

“Fatsa’yı 10 Kat Daha Fatsa Yapacağım”

Avrupa tecrübemi Fatsa’yla buluşturacağım diyen Müezzinoğlu: “1991 yılında Hollanda’ya gittim. Orada makine üzerine okudum ve ayrıyeten inşaat üzerine teknik bilgi eğitimi aldım. Fatsa’yı kolay hizmet edilebilecek bir ilçe olarak görüyorum. Potansiyel gücümüz var. Havadan ve karadan Anadolu bağlantımız var. Avrupa’da gördüğümüz bilgi ve tecrübelerimi Fatsa’yla buluşturmak istiyorum. Fatsa için hayallerimiz çok. Eğer bana adaylık şansı verilirse Fatsa’yı 10 kat daha Fatsa yapmaya hazırız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.muezzin13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde