16 Mayıs 2024

“Göz Yaşı Geceleri Osmanlı” Ayakta Alkışlandı

  • PDF

gzya13-11-2013Dünyaya 6 asır boyunca adalet ve hoşgörü ile hükmeden Osmanlı Devleti’ni kuruluşundan bu yana padişahların hayatlarından kısa özetler sunan Göz Yaşı Geceleri Osmanlı adlı gösteri Fatsalılar tarafından beğeni ile izlendi. Göz Yaşı Geceleri ekib başı olan Haşim Atken mükemmel anlatımıyla izleyenlerden tam not aldı.
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen Göz Yaşı Geceleri Osmanlı programını Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ümit Demir ve çok sayıda ilçe halkı izledi. Programın sonunda Göz Yaşı Geceleri Fatsalılar tarafından ayakta alkışlandı.
“Halkın Memnuniyeti Bizleri Mutlu Etti”
Program sonrası ilk açıklamayı yapan programın organizasyoncusu İsmail Sezgin,
20 yıldır Göz Yaşı Geceleri ekibini tanıdığını belirterek, “Göz Yaşı Geceleri ekibi gönlü yüreği yanık insanlar. Bu organizasyonumuzun arkasında dernek cemaat hiç kimse yok. Şahsi gayretlerimizle bu ekibi getirdik. Fatsa halkının da memnuniyeti görmekten mutlu olduk. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a da ağırlama hususunda ve salon tahsisinde yardımcı olduğu için teşekkür ederim ve Allah yolunu açık etsin diyorum” dedi.

“Mükemmel Bir Gösteri İzledik”
Göz Yaşı Geceleri Osmanlı’nın çok mükemmel bir gösteri olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, “Bu ekip Türkiye’nin dört bir yanında herkesi göz yaşına boğan gösteriler sunuyorlar. Ben Göz Yaşı Gecelerinin namını çok biliyordum ama izlemek bugüne nasip oldu. Ben bu organizasyonu gerçekleştiren ekibe çok teşekkür ediyorum. Bu akşam çok farklı bir kişi olarak programdan çıktım ve evime dönüyorum. Ben bu programı izleyemeyen herkese mümkünse canlı değilse cd’lerden bu programın izlemelerini öneriyorum. Bu kadar mükemmel bir oyun. Ve gerçekleri ecdadımızı bize bu kadar canlı ve mükemmel anlatan bir oyun” şeklinde konuştu.
Program sonunda Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Göz Yaşı Geceleri ekip başı Haşim Atken ile bir süre sohbet etti. Haşim Atken ise başkan Anlayan’a imzalı kitap hediye etti. gozya13-11-2013gozy13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde