16 Mayıs 2024

“Kadınlarımız Ülkemiz İçin Çok Büyük Değerdir”

  • PDF

fatso13-11-2013Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen"İş'te Kadın" semineri geçtiğimiz gün Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında yoğun katılımla gerçekleşti. Fatsa İlçe Kaymakamlığının ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle düzenlenen seminere İlçe Kaymakamı Bekir Atmaca, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Seminerin açılış konuşmasını yapan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ferhunde Olgun: "Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerin olarak bugün burada Koton giyim mağazalar zinciri yönetim kurulu üyesi Gülden yönetim kurulu üyesi Gülden Yılmaz'ı sizler ile buluşturmanın haklı gururunu ve sevincini yaşatmaktayız. Başta bizleri kırmayarak yoğun iş programının arasında Fatsa'ya gelerek Fatsa'da kadın girişimcilerle buluşan Sayın Gülden Yılmaz ve ekibine, böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleşmesi için yoğun çabalar gerçekleştiren Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tayfun Karataş ve ekibine sonsuz teşekkürler sunuyorum. Programımızın tüm kadın girişimciler için faydalı geçeceğini ümit ederek geldiğiniz için çok tekrar teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Başkanı Tayfun Karataş yaptığı konuşmasında: "Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası son zamanlarda ve özellikle kadın girişimcilerimize önem veren kurumların başında gelmekte. Bağlı bulunduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Başkanı olan Rifat Bey'den almış olduğumuz heyecan ve zevkle, O Türkiye genelin bu heyecanı ve zevki yaşatmakta bizde bunu Fatsa'da yaşatmaya çalıyoruz. Bakıldığında nüfusu yarıdan fazlası bayan olan bir ülkede, ticaret açısından bakıldığında o aynı oranı göremiyoruz. Bu noktada Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcileri Fatsa ve bölge adına güzel çalışmalara imza atıyorlar" dedi.
Konuşmaların ardından sunumunu yapmak üzere Koton Giyim Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Yılmaz, "İlk olarak söylemek gerekirse Fatsa bizim başımızı döndürdü ve unutmamız mümkün değil, çok etkiledik. Ama bunun yanında siz kadınları bir arada görmek çok önemli. Türkiye'miz için çok büyük bir değerdir kadınlarımız.Girişimcilik adına naçizane rol model olmaya çalışıyoruz. Bu burada her şeyi yapabiliriz” diye konuştu.
Yönetim Kurulu Başkanı Gülden Yılmaz konuşmasının ardından 'Başarı Öyküleri 1' adlı seminerin sunumu yaptı.ftso13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde