16 Mayıs 2024

Semerkant Vakfı Davet-Deva-Arifan Derneklerinden Hayır Kermesi

  • PDF

semerkan13-11-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Semerkan Vakfı’na bağlı Davet-Deva-Arifan dernekleri tarafından öğrenciler ve yardıma muhtaç insanlar için açılan kermese katıldılar.
Kermese Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Meclis Üyeleri Tahsin Doğruca, Ömer Kale, Ali Kayışoğlu, Fahrettin Boğ ve Davut Şirin’ de katıldılar.
“Fatsa Halkı İlgi Gösteriyor”
Kermes sorumlularından Erkan Güleç Fatsa’da 3 tane dernekleri olduğunu belirterek, “Kermesi öncelikli olarak öğrenciler olmak üzere Vakıf hizmetlerinde kullanmak üzere düzenliyoruz. Yılın belli günlerinde bu kermesleri düzenliyoruz. Fatsa halkı da sağ olsun ilgi gösteriyorlar. Kermesleri düzenleyerek insanları dernek faaliyetlerimizden haberdar ediyoruz” dedi.

“Vakfın Bütün Üyelerini Tebrik Ediyorum”
Dernek yetkilerinin bir haftadır kermes faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Fatsa belediye başkanı Hüseyin Anlayan ise, “Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimizi de buraya davet ediyorum. Sonuçta bu faaliyetler yardım ve hayır amaçlı yapılan işler. Ben Semerkant Vakfı’nın tüm üyelerini bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ehli sünnet inancı ile herkesin huzurlu bir şekilde yaşaması için gayret sarf ediyorlar. Yoksa hiç biri kendisi için değil yardıma muhtaç insanlar için bu faaliyetleri yapıyorlar. Rabbim bir defa daha razı olsun ve bereketini artırsın inşallah” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde