17 Mayıs 2024

Saadet Partisinden İlk Aday Adayı Başvurusu Gerçekleştirildi

  • PDF

saadet13-11-2013Fatsa'da yerel seçim sürecinin haraketlenmeye başladığı şu günlderde; Saadet Partisi'nin Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı olan Yakup Ertürkmen'in adaylığını Fatsa’ya teşkilatına ziyarette bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Hamdi Yıldırım açıkladı.
Yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan; "Saadet Partimizin kıymetli Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Hamdi Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay beyefendi bugün Fatsa'mıza bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Kıymetli Basın mensubu arkadaşlarımız hoş geldiniz. Genel Başkan Yardımcımız sizlere gündeme dair konularda bir açıklama yapacak. Bunun akabinde de Fatsa Belediye Başkan Aday Adaylığı ilk resmi dilekçeyi basın huzurunda kabul edeceğiz” diye konuştu.
Ordu İl Teşkilatında bazı konular üzerinde istişare yapmak için geldiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Hamdi Yıldırım: "Fatsa ilçemiz ülkemizin en şirin ilçelerinden, Karadeniz'in en gözde ilçelerinden birisi. Önemli bir potansiyele sahip ve ülkemizin çok önemli merkezlerinden birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bakımdan burada Yakup Ertürkmen kardeşimizin inşallah adaylık başvurusunu imzalayacağız. İlçemiz onu kabul edecek ve gerekli değerlendirmeler diğer adaylarımızdan sonra inşallah bir karar verilecek. Buradan büyük bir başarı ve sıçramayı Saadet Partisinin yaptığını hep birlikte göreceğiz inşallah" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Aday Adaylığı ilk resmi başvuruyu Yakup Ertürkmen yapmış oldu.sp13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde