16 Mayıs 2024

Ümit Demir Tekrardan Başkan

  • PDF

bbp13-11-2013BBP Fatsa İlçe Başkanlığına Ümit DEMİR seçildi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Fatsa İlçe Başkanlığının 1’inci Olağanüstü Kongresinde tek liste ile kongreye girilirken; Ümit DEMİR’in seçilmesiyle birlikte kongrede yerel seçim için start verilmiş oldu.

Ümit Demir yapıtğı basın açıklamasında: “BBP’nin seçim süreci ile ilgili hiçbir sıkıntısı yoktur. Her zaman BBP olarak tek başına seçime girmiştir. Kimseyle asla ittifak yapmamıştır ve yapmayıda düşünmemektedir. Bu yerel seçim döneminde de BBP olarak seçime gireceğiz. 10 kasımda yapılan olağan üstü kongrede yeniden Fatsa İlçe Başkanı seçildim ve devam eden süreçte belediye başkanı adayımızla birlikte seçimlerde proje ağırlıklı çalışmalarımız olacaktır. Biz diğer partilerin yaptıkları yapacakları ile vakit harcamak istemiyoruz. Biz geçmişte de olduğu gibi ebedi liderimizin G.Ö.R projesi BİZİM TÜRKİYE gibi projelerin yanında şimdide Türkiyenin kanunlara uygun yeni nesil ticaret sistemiyle halkımıza bireysel kazan toplumsal kalkınma sağlayacak dünyada modeli olmayan yeni bir proje ile karşısına çıkacağız.Projemiz e-belediyecilikle tüm halkımıza şeffaf bir yönetim sistemi getirecektir. Belediyenin yapacağı yapmak istediği tüm hizmetler halkımıza anında iletilecektir. Bu projeyle hem belediyemiz kazanacak hemde halkımız kazanacaktır” diye konuştu.

Yapılan kongre sonucu BBP Fatsa İlçe Yönetim Kurulu Listesi: Başkan: Ümit DEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri: Ahmet BOZKURT, Sevim SEZGİ DEMİR, Ahmet KAYTAZ, Sami GEZER, Ayhan ÇORUH,Hanife GEVEN,Ayfer KIRLAK,Ayşe BOZKURT,Mesut DEVİR,İrfan ABU,Muhammet TOPALCI,İsmail AGA

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde