16 Mayıs 2024

Erdoğan Yüksel: “Çamaş’ın Sorunlarını Çok İyi Bilmekteyim”

  • PDF

cmas6-11-2013Çamaş AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat eden Doktor Erdoğan Yüksel; Çamaşlı olmam nedeniyle vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda aday adayı oldum. Çamaş’ın sorunlarını biliyorum. Bu sorunları aday olduğum taktirde çözmek için var gücümle çalışacağım. Genel iktidarla yerel iktidarı buluşturacağım” dedi.

8 yıldır Fatsa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı yapan Dr. Erdoğan Yüksel; bölgenin sağlık sektöründeki çeşitli kurumlarında görev yapmam bölgenin sorunları hakkında tecrübe sahibi olmama sebeb olmuştur” diye konuştu.

“Sorumluluk Sahibi Olmam İstendi”

Gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Erdoğan Yüksel: “Hekimlikten istifa etmiş olmam kimi arkadaşlar tarafından taktirle karşılanırken kimileri tarafından tepkiyle karşılanmakta. 15 yıldır bu bölgede sağlık sektöründe çalışmaktayım ve bu yöreye hizmet etmekteyim. Çamaşın dertleri ve sıkıntılarıyla, elektiriği, suyu, hastası ve okuluyla bu zaman zarfı içerisinde ilgilendik. Elimizden geldiğince Çamaş’a ve Çamaşlılara yardımcı olmaya çalıştık. Halktan hiçbir zaman bağımızı koparmadık. Memleketimiz vatandaşlarıda sağolsunlar benim aday olmamı istediler. Sorumluluk sahibi olmamı talep ettiler. Sabah 8 akşam 5 kavramından uzaklaş dediler. Bu doğrultuda beni sevenlerin talebine karşılık; Ak parti’den Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvurdum. Aday olurum veya olmam bu nasip kısmet işidir. Biz her zaman üzerimize düşen sorumluluğu yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

“Halkın Sorunlarını Biliyoruz”

Çamaş ve çamaşlıların sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen Erdoğan Yüksel: “Bilgi deneyim ve tecrübemizle halkımızın yüzünü kara çıkartmayacağıma inanmaktayım. Çamaşın ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Çalışmalarımız ve projelerimiz var. Büyükşehirin gücünü Çamaş’a ne kadar taşıyabiliriz bunların hepsini biliyoruz. Hedeflerimiz büyük. Aday olduğumuz zaman bu projelerimizin bir çoğunu açıklayacağım. Seçilirsekte görevimize en iyi şekilde yerine getireceğim. Ayrıca diğer aday adayı arkadaşlarımada bu süreçte başarılar diliyorum. Bu adaylık sürecinin demokratik bir şekilde işlemesini diliyorum” dedi.

Dr. Erdağan YÜKSEL kimdir ?

Mesleği: Doktor

Anne ve Baba Adı: Ayşe-Kemal

Doğum Tarihi ve Yeri: 22.05.1971-Fatsa

İlkokul Eğitimi: Çamaş-Kemalpaşa-Kışlacık İlkokulu

Ortaokul ve Lise 1.sınıf: Gürgentepe lisesi

Lise 2.ve 3. sınıf: Ordu Fatih Lisesi

Üniversite: On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi          

Yüksek Lisans: Türk Hava Kurumu Üniversitesi - Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Medeni Durumu ve Çocuk Sayısı: Evli, 2(iki) çocuğu var

                 30 / 04/ 1999 Tarihinde Ordu İli Çatalpınar İlçesi Merkez Sağlık Ocağında Tabip olarak göreve başladım. 22 /03 /2001 Tarihinde Çatalpınar Sağlık Grup Başkanı ikinci görevle görevlendirildim ve göreve başladım.23 / 08/ 2003 tarihinde Fatsa Devlet Hastanesinde göreve başlayıncaya kadar bu görevi yürüttüm. İlçede hizmet verdiğimiz bina 1974 yılında yapılmış köy tipi Sağlık Ocağı binasıydı. Binanın tadilatı İl Sağlık Müdürlüğü ile Koordineli çalışılarak yaptırıldı. Sağlık Ocağının atıkları için kuyular mevcuttu. Yaz aylarında Sağlık Ocağı çevresinde olumsuzluk oluşturuyordu. İlçe Belediye Başkanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde kanalizasyon hattı döşenerek sorun giderildi. Mevcut olan fakat aktif olmayan Sağlık Ocağı Yaşatma Derneği aktif hale getirilmiştir. Ve bu derneğin gelirleri yerel imkanlarla; Sağlık Ocağının Çevre düzenlemesi, elektrik kesintilerinin çok sık yaşanmasından dolayı aşıların saklama koşullarının standardının bozulmaması için otomatik jeneratör, ısınmanın sobalarla efektif olmaması nedeniyle kat kaloriferi telefon santrali gibi hizmetler yapıldı. Ayrıca; Hizmet Aracının benzin ve bakım masrafları daha efektif karşılanarak Aşılama, Ana-Çocuk Sağlığı hizmetleri yerinde yürütülerek , laboratuar ve tıbbi malzeme eksikleri giderilerek hizmetlerin daha efektif yapılması sağlandı. Sağlık Grup Başkanlığı yaptığı bu dönemde yürütülen olumlu hizmetlerden dolayı; Kaymakamlık Makamı Tarafından Takdir Belgesi , İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Teşekkür Belgesi verilmiştir. 23/ 08 /2003 Fatsa Devlet Hastanesinde göreve başladı. 08 / 01/ 2008 tarihine kadar Acil Servisinde görev yaptı. Bu tarihte Acil Sorumlu Tabibi Olarak ve 25 /08 / 2008 Tarihinde Baştabip Yardımcısı olarak görevlendirildi. 13 /09 /2010 Tarihinde Fatsa Devlet Hastanesinden ayrılarak Kurtuluş Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak göreve başladı ve 29 /03 /2011 Tarihinde bu görevden ayrılarak Fatsa Devlet Hastanesinde görevine tekrar başladı. 4 /05 / 2011 Tarihinde yeniden Baştabip Yardımcısı ve Sağlık Kurul Başkanı olarak görevlendirildi. Baştabip Yardımcısı Olarak Hastanede her bölüme bakmakla birlikte; Özellikle Kalite Birimi, İhale Komisyon Başkanlığı, Personel Çalışma Sorumluluğunu yürüttü.caday6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde