16 Mayıs 2024

Atilla Yiğit: “Bilgi ve Tecrübelerimi Çamaş’a Aktarmak İstiyorum”

  • PDF

atlla6-11-2013Çamaş Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuran Atilla YİĞİT, Fatsa Basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sorun çıkaran değil çözüm üreten bir yönetici olacağını belirten Atilla Yiğit; “Aday olduğum taktirde görevimi layıkıyla yerine getireceğim” dedi.

Uzun yıllar Fatsa Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan Atilla YİĞİT yaptığı basın toplantısında: “Sayın basın mensupları; bu kahvaltı programıma icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kısaca kendimden bahsedersem; 1992 yılında Fatsa Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladım. 20 yıla aşkın bir zamandır bu görevimi sürdürmekteyim. Adalet ve Kalkınma Partisi çatısında Çamaş için Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Fatsada’ki birikimlerimi 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Çamaş’a ve Çamaşlılara aktarmak istiyorum” diye konuştu.

“Bu bir bayrak yarışıdır”

Çamaş’a ve Çamaşlılara hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirten Atilla Yiğit: “ Şuana kadar 8 arkadaş aday adaylığına başvurdu. Ben tüm arkadaşlarıma bu süreçte başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Partimiz bu bayrağı kime teslim ederse, şahsım adına söylüyorum o arkadaşın yanında olurum. Kim ne söylerse söylesin biz bu göreve gönül vererek katıldık. Diğer arkadaşlarımında benim gibi düşündüklerini biliyorum. Diğer arkadaşlarımın olduğu gibi benimde projelerim var. Bu projelerimi adaylığım kesinleşirse açıklayacağım. Bu görev bana verildiği taktirde hiç terettürsüz layıkıyla yerine getireceğime inanmaktayım” dedi.

“Bilgi ve Tecrübelerimi Çamaş’a Aktarmak İstiyorum”

Açıklamalarına devam eden Yiğit. “Çamaş’ın hizmetkarı olacağımı tüm kalbi duygularımla belirtmek istiyorum. Belediye olarak halkın yaşam kalitesini geliştirmek. Çamaş’ımızın eğitim, sağlık, kültür ticaret gibi alanlarda cazibe merkezi haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Belediyenin yapacağı hizmetlerde vatandaşların istekleri en ön planda tutulacaktır. Çok çalışarak hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Çamaş’ımız yaşanabilir ve modern bir şehir haline getireceğiz. Fatsa’da kazandığım bilgi ve tecrübelerimi Çamaş’ta uygulamak istiyorum. Sorun çıkaran değil çözüm üreten bir yönetici olacağım. Tüm Çamaşlılara şunu söylemek istiyorum;destek verin Çamaşımızın önünü gençlerimize, torumlarımıza açalım, destek verin çamaşımızın adını altın harflerle yazdırlarım” diyerek açıklamalarına son verdi.atilla6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde