16 Mayıs 2024

Vali Çiftçi’den Fatso’ya Ziyaret

  • PDF

vali6-11-2013Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Vali Çiftçi’yi FATSO Başkanı Tayfun Karataş ve yönetim kurulu karşılarken ziyarette Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hazır bulundular.
Ziyarette Vali Çiftçi’ye FATSO’nun faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Başkan Tayfun Karataş, “Ticaret odamız birçok faaliyete kendi bünyesinde imza atıyor. Birçok önemli proje öncü alma adına proje üretmeye çalışıyoruz. Fatsa’mız Karadeniz’de göç alan ve göç almaya devam eden bir ilçedir. Bu yüzden her zaman istihdam yaratmak için önemli yatırımlara öncü olmak zorundayız. OSB’de bulunan işyerlerimize açtığımız kurslarla kalifiyeli elemanlar yetiştiriyor ve vasıflı birer işçi yapıyoruz. Yatırımcıda, işçi de bu anlamda çok memnun oluyor. Bizler elimizi taşın altına koyduk. Memleketimize küçükte olsa hizmet ediyorsak bu mutlu ediyor bizi. İlçemize her geçen gün yatırımlar devam ediyor ve buda bizleri çok sevindiriyor. İlçemize yatırımcıları çekme adına bu zamana kadar önemli ve gayretli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bizleri ziyaretlerinizden dolayı çok memnun olduk ” dedi.
“Bize Düşen Ne Varsa Destek Vermeye Çalışıyoruz”
Ordu Valisi Kenan Çiftçi ise, ilçe ziyaretlerinde herkesle görüşmeye çalıştıklarını ifade ederek, “O ilçe adına yapılması gereken ne varsa not alıyor ve bu istek ve arzularını gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede de bütün ilçelerimize gitmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimden bu zamana kadar Fatsa’ya 10’un üzerinde ziyaret yaptım. Fakat bu ziyaret daha özel bir ziyaret oldu. İlçe’nin önde gelenlerini dinledik tabi her geçen gün teraki var. Cumhuriyetimizin 90.yılından manası teraki ve ilerlemedir. Bu çerçevede de bütün arkadaşlarımız kendi sorumlu hissettiği alanlarda kendi fikir ve beyan çalışmalarını yapıyorlar. Bu anlamda bize düşen ne varsa elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.vatic6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde