16 Mayıs 2024

Ahmet Özyurt Ak Parti İlçe Teşkilatına Yemek Verdi

  • PDF

ahmet6-11-2013AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özyurt, AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatına yemek verdi.
Düzenlenen yemeğe parti yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve bazı belde belediye başkanları katıldı.
Ahmet Özyurt: "Ak Parti Fatsa İlçe Teşkilatının saygıdeğer yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde belediye başkanları, hanım kolları, mahalle ve köy temsilcileri genel başkanımız ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Ak Partinin iktidara geldiği günden bugüne kadar yapmış olduğu bütün hizmetlerde ve güzelliklerde hep birlikte olduk. Bugün de devam eden birlik beraberliğimiz çerçevesinde davetime icabet ederek benim onurlandırdınız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
2023 hedefine odaklanarak büyük hizmetler için yola devam ettiklerini söyleyen Ahmet Özyurt: "Bir toplumun gelişme olgusu birlik ve beraberliktir. Herkesin gıpta ettiği birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. 30 Mart 2014 yerel seçimleri için aday adayı başvuru süresi sona erdi. gidilmedik sokak, açılmadı kapı, sorulmadık hatır kalmayacak diyen bir kardeşiniz olarak Fatsalı hemşerilerimin hizmetkârı olmaya talibim. Bundan sonra İslamdağ'dan Geyikçeli'ye, Hatipli'den Aslancami'ye ce Bolaman'dan Yalıköy'e kadar yeni yapılanan 79 mahallemizde yaşayan Fatsalı hemşerilerimiz kimi görmek istiyorsa, Ak Parti'nin Belediye Başkan Adayı o olacaktır. Genel başkanımız ve başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği büyük hedef olan 2023 doğrultusunda Fatsa'da büyük hizmetleri ve büyük projeleri gerçekleştirmek için yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Allah hizmet yolunda yar ve yardımcımız olsun diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.ahmt6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde