16 Mayıs 2024

Mustafa Kemal Şahin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığına Başvurdu

  • PDF

ordua6-11-2013Ordulu İşadamı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Kemal Şahin gazetemizi ziyaret etti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adaylığına başvuran Mustafa Kemal Şahin “Bizim gayemiz dün olduğu gibi bugün de eşref-i mahlûk olan insanı, devletinde piyasanın da önünde tutup hak ettiği hizmeti ve değeri kendisine iade etmektir” dedi.

 

Günümüzde bazı kesimleri siyaseti ve kamu kudretine dayanan belediye kaynaklarını bir zenginleşme ve tahakküm aracı olarak kullandığını dile getiren AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şahin,  zenginliğin asıl sahibi olan halkın hizmetine, azami biçimde sunma vaktinin geldiğine inandığını belirterek “Ülkemizde son yıllarda Ak Parti iktidarının ülkenin iç ve dış dinamiklerini harekete geçirerek oluşturduğu büyük atılımın yerel ölçekte Ordu’muzda da yansımalarını gördük. İktidarın yadsınamaz gücünün yerel yönetimle birleşmesi, bu hizmetlerin artmasını sağlayacak ‘YENİ VE BÜYÜK TÜRKİYE’ ile birlikte ‘YENİ VE BÜYÜK ORDU’ ülküsü gerçekleşecektir” dedi.
 

“Ben Mustafa Kemal ŞAHİN olarak doğduğum, sokaklarında büyüdüğüm, ekmeğimi kazandığım bu şehre hak ettiği hizmeti vermek ve büyükşehir kimliği kazanan kentimize ‘marka’ değeri kazandırmak için ‘Bismillah’ diyerek bu hizmet makamına talip oldum” diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kemal Şahin, inşaat yüksek mühendisi olduğunu ve trafik üzerine mastırının ve doktorasının bulunduğunu belirterek  “Bu işi biliyorum. Ordu’yu bu işle dahli ve sorumluluğu olan bütün paydaşlarıyla birlikte ayırmadan, ötekileştirmeden yönetmeye talibim” dedi.orday6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde