16 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Vali Çiftçi’ye Projeleri Anlattı

  • PDF

beled6-11-2013Ordu Valisi Kenan Çiftçi:
“Güzel Hizmetler Olmuş, Yeni Yapacağınız Projeler De Çok Güzel, Allah Muvaffak Eylesin”
Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa Belediye’sine gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Hüseyin Anlayan’ın çalışmalarını sosyal paylaşım siteleri ve basın yoluyla takip ettiğini ayrıca da takdire şayan çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.
İlk olarak Hükümet Konağı önünde Kaymakam Bekir Atmaca, Garnizon Komutan Vekili Bnb. Halit Gülten, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Çiftçi’ye bir öğrenci bir buket çiçek takdim etti.
Aynı anda Giresun iline geçiş yapan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’da Fatsa’ya uğrayarak Kaymakamlık makamında Ordu Valisi Kenan Çiftçi ile sohbet etme imkanı buldular.
Ordu Valisi Kenan Çiftçi Kaymakamlıktan ayrıldıktan sonra Fatsa Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Çiftçi’yi belediye önünde Belediye başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe, Bülent Yücetepe ve meclis üyeleri karşıladı.
Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın makamına oturur oturmaz, “Başkan bey ben senin çalışmalarını sosyal paylaşım siteleri ve basın yoluyla takip ediyorum, ayrıca da takdire şayan çalışmalar gerçekleştiriyorsun. Bilmediğim çalışmalar varsa onları anlat” dedi.
Yapılan Projeler
Daha sonra Başkan Anlayan Vali Çiftçi’ye çalışmalarla alakalı brifing verdi. 2010 yılından bu yana toplam 86 kilometre sıcak asfalt döktüklerini belirten Fatsa belediye başkanı Hüseyin Anlayan, “İlk yaptığımız proje Sebze Hali, şuanda fiilen çalışıyor. Balıkhane projemizi hayata geçirdik. Sahil düzenlemelerimiz oldu ve halen de devam ediyor. Elekçi Irmağı’nın içi daha önce dolu olduğu için içerisinde kamyonlar geziyordu. Oranın temizliğini ve tahkimatını yaparak çevresini yeşil alan düzenlemesi yaptık ve şimdi içerisinde kayıklar gezebiliyor. Şimdi bunun aynısını Bolaman ırmağında yapıyoruz. Şehir içerisinde trafik sorununu çözmek için toplam taban alanı 7 bin metrekare olan kapalı otopark yaptırdık. Toplam 7 bin metrekare kullanım alanına sahip Kültür Merkezi yaptık. İçerisinde çok amaçlı salonlarımız var. 8 milyon TL’ye mal oldu. Şu anda çok yoğun kullanılan bir Kültür Merkezi haline geldi. Yine Karadeniz Bölgesi’nde örneği sadece bizde olan Spor Kompleksi yaptık. Sadece Fatsa’ya değil bütün Ordu iline, hatta Giresun ve Samsun’dan bile müşteri geliyor. Şehrimizde ihtiyaç olduğu için Huzur Evi yaptırıyoruz. Huzur Evi’nin geri kalan kısmını Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yapacak” dedi.
Yapılacak Projeler
Vali Çiftçiye yapılacak projelerden de bahseden Başkan Anlayan, “Şu anda 1.5 dönüm olan Cumhuriyet Meydanımız İstimlak davaları bittiğinde yapacağımız çalışmalarla 3.5 dönüme çıkacak. Buranın altı otopark olacak ve gerçekten büyük bir meydan olacak. Hükümet Konağımızın önüne de 7 dönümlük meydan projesi yapıyoruz. Asıl meydan bu çalışma bittiğinde ortaya çıkacak. Başlatmadığımız bir Belediye Hizmet binası projemiz var. Burası da otogarın olduğu yere yapılacak. Son olarak ifade etmek istediğim hem belediyemizin hem de bölgemizin en büyük projesi var. İsmi netleşmemekle beraber eski çöp yerine Harikalar Diyarı Kent Parkı Projesi yapıyoruz. Burası için şuana kadar 2.5 milyon TL para harcadık. Ankara Altın Park gibi bir proje olacak” diye konuştu.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı dinleyen Ordu Valisi Kenan Çiftçi tek cümle ile “Güzel hizmetler olmuş, yeni yapacağınız projeler de çok güzel, Allah muvaffak eylesin” şeklinde konuştu. bld6-11-2013
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde