16 Mayıs 2024

Fener Alayı yürüyüşü Fatsa’da çoşkuyla gerçekleştirildi

  • PDF

fener6-11-2013CHP Fatsa İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyetin 90. Yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Fener Alayı yürüyüşü, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Fatsa Cumhuriyet meydanında başlayan Fener Alayı yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. 
Cumhuriyetin 90'nci yıl dönümü kapsamında düzenlenen Fener Alayı programında konuşma yapan CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi, "Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladık ve bunun akabinde bizde, Fatsalıların coşkusunu, Fatsalıların Cumhuriyete olan bağlılığını ve onun sevincine katılmak için fener alayı düzenleyerek kutlamalarımıza devam edeceğiz. Hepiniz hoş geldiniz. Sevgili gençler, bu yürüyüşünüz, her hangi bir yürüyüş değil, yıkılan Osmanlı imparatorluğunun tozundan, dumanından, küllerinden yeni bir kıvılcımla fışkıran Türkiye Cumhuriyetinin 90'ncı kuruluş yıl dönümüdür. Bugün işte bu sorumlulukta bu vatan içinde Cumhuriyet bayramımız için fener alayı programı düzenlemiş bulunuyoruz. Herkesin bu sorumluluk, herkesin bu anlayış içerisinde olmasını istiyorum. Yürüyüşünüzün örnek olmasını istiyorum. Yürüyüşümüz başı dik, Cumhuriyete sahip çıkan gençlerle bizler, yürüyüşümüzle, hareketimizle göstermiş olacağız. Onun için yürüyüşümüzün tertip ve düzeni asla bozulmamalıdır. Bu duygularla yürüyüşümüze ve fener alayı programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ellerindeki meşale ve bayraklarla Cumhuriyet meydanın önünden yürümeye başlayan grup, Fatsa sahili boyunca yürüyüşüne devam etti. CHP Fatsa İlçe Teşkilatı binası önünde başlayan fener alayı ve yürüyüş programını aynı şekilde sona erdi.fner6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde