16 Mayıs 2024

Yönetim İşleri Genel Müdürü Kemal Uludağ Tefsir- Arapça Kursunda İncelemelerde Bulundu

  • PDF

arpca6-11-2013Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim İşleri Genel Müdürü Kemal ULUDAĞ Fatsa Müftülüğü tarafından açılan Arapça ve Tefsir kurslarında incelemelerde bulundu.

Açılan kurslar hakkında Fatsa Müftüsü Hüseyin CAN: " Din Görevlilerimizin, Din hizmetlerinde verimliliğini ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla, dinimizin ana kaynağı olan Kur'an-ı kerimi daha doğru anlamak ve anlatmalarını sağlamak amacıyla haftanın üç günü tefsir ve arapça dersleri düzenledik. Arkadaşlarımız şehir merkezi ve köylerden gelerek bu derslerimize katıldılar. Ayrıca her hafta salı günleri o hafta Cuma günü işlenecek olan vaaz konusunu arkadaşlarla bilgi paylaşımını yapıyoruz ve ortaya bir vaaz hazırlanmasını sağlayarak Fatsa Müftülüğümüzn web sitesinde yayınlıyoruz" dedi.

Yönetim İşleri Genel Müdürü Kemal ULUDAĞ ise: " Arapça ve tefsir derslerine katılan herkese teşekkür ediyorum. Diyanet camiası olarak imkanlarımızın çok iyi olmasından dolayı maddi ve manevi vebalimizin ne kadar ağır olduğunu untmayalım. Camiamız içerinde arapça ve tefsir derslerinin önemi büyüktür. Mekan var, talib var ve dersleri verecek hoca var. Derslere yeni göreve başlayan din görevlilerimizi de ellerinden tutarak dahil ediniz. Öncelikle kendimizi yetiştirmeliyiz ki; hizmet verdiğimiz cemaate faydamız olsun. Gayretlerinizden dolayı sizlere ve sizlere bu imkanı sağlayan Fatsa Müftümüz Hüseyin CAN'a teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde