16 Mayıs 2024

Fahrettin Yahşi’ye binlerce teşekkür

  • PDF

fahr6-11-2013Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen gezi programı çerçevesinde İstanbul’a giden öğretmen ve öğrenciler Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi’yi karşılarında görmeleri bir sürpriz oldu. Ekibin gelişini duyar duymaz bir misafirperverlik öğreği gösteren Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin Yahşi gezi ekibini yalnız bırakmayıp geç saat olmasına rağmen eşi ile birlikte ekibin yanında bulunmayı tercih etti.

Ekibi Albaraka Türk Genel Müdürlüğü’nün yanında bulunan lüks bir mekanda ağırlayan Yahşi, daha sonra Genel Müdürlüğün kapılarını açtırarak öğrencileri gezdirmesi, sonrada konferans salonunda öğrencilerle bıkmadan usanmadan karşılıklı sohbet ederek adete onlara hayat dersi vermesi öğrencilerin dikkatini çekti.

Yahşi, salonunda kısa bir konuşmada yaparak, “sizler bizim geleceğimizsiniz, bende sizler gibi aynı okuldan mezun olarak buralara geldim. Zor bir iş değil, başarmalısın, başardığınız takdirde sizler de buralarda olabilirsiniz ”diyerek öğrencilere üstü kapalı olarak gelecek vaat etti.

Öğrencilerde, Albaraka Türk Genel Müdürü hemşerimiz Fahrettin Yahşi’yi yakinen tanımaktan mutlu olduklarını ve söyledikleri her sözün kulaklarımız da bir küpe olarak kalacağını, konuşmalarındaki tavsiye mahiyetindeki sözler ise bizleri daha da motive etiklerini belirttiler. Kendilerini gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı ise teşekkür ettiler.fahrt6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde