16 Mayıs 2024

Ulvi Suvarioğlu: “İlgili ilgisiz, bilgili bilgisiz herkes kendine göre konuşmakta”

  • PDF

ulvi30-10-2013CHP Fatsa Belediye Başkan Adaylığı için adı Fatsa gündeminden düşmeyen Ulvi Suvarioğlu; “Yerel seçimlere daha çok uzun zaman var. Benim şuanda CHP’den veya başka bir partiden adayım demem etik olmaz” diye konuştu.

Telefonla görüşme yaptığımız Ulvi Suvarioğlu; ”Biz ne söylersek söyleyelim siyasi konjonktürde herkes istediği gibi algılayıp istediği gibi yorum yapıyor. Adaylık konusunda daha fazla konuşmak istemiyorum ve bu durumdan soğumaya başladım. Sosyal medyadan’da bu süreci takip etmekteyim. İlgili ilgisiz, bilgili bilgisiz herkes kendine göre konuşmakta. Zaten Türkiye’de siyasi işler bu kadar çok konuşulup yorumlandığı için Türkiye bu durumda. Ben hayatımda sıkıntısı, sorunu olan ve bir arayış içerisinde olan birisi değilim. Adaylık için de iddiam ve hırsım yok” dedi.

Adı gündemden düşmeyen Suvarioğlu’na sorduğumuz sorular üzerine: “Fatsa doğup büyüdüğüm bir yer. Fatsa’da dedemin ve babamın mezarı var. Benim kendi vasiyetimde de mezarımın Fatsa’da olmasını istedim. Konu Fatsa olduğu için ben bu konuya mantıken değil duygusal olarak bakmaktayım. Bu süreçte kendim aday olayım yada olmayayım elimden geldiğince Fatsa’ya yardım yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Suvarioğlu: “Adaylığın belirli süreçleri vardır. Ben şuanda bir firmanın yöneticisiyim. CHP’den kesinleşmiş bir adaylığım ya da ciddi bir müracaatım yok. Bende bu adaylık konusunda şahsıma zaman tanınmasını talep ettim. Fakat şuanda Fatsa’da CHP’nin adayı kesin benmişim gibi kamuoyunda konuşulmakta. Kesinleşmiş bir şey yok. Bu durumdan sıkılmaya başladım. Benim işim şuanda siyaset yapmak değildir. Ben görev adamıyım şimdiye kadar aldığım görevleri layıkıyla yerine getirdiğime inanmaktayım” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde