09 Mayıs 2024

Asfalt Ekibi Kırkent Sitesi’nde

  • PDF

kirken

İlçemizde asfalt yol çalışmaları dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz gece ekipler Dolunay Mahallesi, Kırkent sitesi ve çevresinin yollarını asfaltladı.

Gece 23:00 saatlerinde asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan yardımcıları Muharrem Aktepe, Bülent Yücetepe ve Kırkent sakinleri   hem asfalt yolları gezdiler hem de sohbet edip çay içtiler. Başkan Anlayan, şu ana kadar 200.000m2 asfalt yol yaptıklarını böyle giderse Ekim sonuna kadar 250.000 m2’yi bulacaklarını söyledi.

Ekim sonunda programladıkları tüm yolları asfaltlayacaklarını belirten Başkan Anlayan, ayrıca site yolları haricinde dolmuş yolunun da aynı paralelde ilerlediğini belirtti.

Anlayan Kırkent sitesi sakinlerine teşekkür ederken, “asfalt yaptığımız bölgelerde akşamları böyle hoş sohbetler düzenliyoruz. Vatandaşlarımızı yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendiriyoruz. Asfalt yol memnuniyetini gördüğümüz için bizlerde çok mutlu oluyoruz.

Kırkent sitesi adına kısa bir açıklama yapan Site yöneticisi Ergün Aksoy yaptığı açıklamada; “yazın tozdan kışın çamurdan bıkmıştık Allah Başkanımızdan razı olsun bizi çok büyük bir dertten kurtardı. Başkanımıza ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar sitemizde oturup çayımızı içti ve ondan belediyenin yapmış olduğu diğer çalışmalar hakkında da bilgi alma imkânı bulduk. Çok memnun olduk, ayrıca sitemizin yanında bulunan Otopark alanımızı da Asfaltladı bu bizim için çok büyük bir sürpriz oldu, çok güzel bir otoparka da sahip olduk ben bir kez daha Kırkent sitesi adına başkanımızın yapmış olduğu asfalt yol çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

kirkent

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde