27 Nisan 2024

“FATSA’MIZI BÖLGENiN PARLAYAN YILDIZI HALiNE GETiRECEĞiZ”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, “Şimdi! Üstelendiğimiz “Fatsa’nın Yüzyılı Başlıyor” misyonuyla 52+ yeni vizyon projelerimiz ve yatırımlarımızla şehrimizi daha da ayağa kaldıracak, Fatsa’mızı bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.” dedi. 
 Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıya önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, TBMM Millî Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer,  AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Selman Altaş, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
“HİZMETLERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMANIN 
GURURUNU YAŞIYORUM” 
 
Programın başlangıcında konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocukluğumun, gençliğimin ve her anımın geçtiği bu topraklara hizmet etme imkanım oldu” diyerek sözlerine başlayarak, “Hamdolsun 5 yıllık süre içerisinde “Görevden değil gönülden” diyerek birlikteliğimiz ile şehrimize kazandırdığımız hizmet ve eserlerimizle hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.” dedi. 
Fatsa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, konuşmasının devamında, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sayın Bakanımız ve Milletvekilimiz Mahmut Özer’in ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın M. Hilmi Güler’in önderliğinde, Sayın Milletvekillerimizin ev sahipliğinde Fatsa’mızı ve Ordu’muzu gelecek aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağımıza inanıyorum. Geriye dönüp 5 yıl önceki Fatsa’ya baktığımıza talip olduğumuz görev ve yönetmeye talip olduğumuz şehir ile ilgili problemleri kısaca hatırlatmak isterim. 5 yıl önce Fatsa’mızda çok önemli alt yapı ve üst yapı problemlerinin gündem olduğu; şehrin her tarafından yol, su ile ilgili taleplerin geldiği; şehrin birçok bölgesinde kısa süreli su kesintilerinin yaşandığı, şehrin en ufak bölgesinde bir elektrik kesintisinde saatlerde sorunlar oluşuyordu. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ve yatırımları ile OSKİ Genel Müdürlüğünün Fatsa’ya gelmesi büyük bir yatırımdır. Su ve Kanalizasyon anlamında alt yapı yatırımları ile birlikte şehrimizde ki sorun olan su kesintilerinin yarım saate düştüğü bir döneme geldik. Bununla birlikte çöp sorunun Fatsa’dan kalktığı; şehrimizde herkesin gönül rahatlığı ile camını penceresini açarak nefes alabildiği bir noktaya geldik. Şehrimizde doğalgaz yatırımları Ayazlı, Dolunay, TOKİ, Organize Sanayi Bölgesi ve sahil şeridi başta olmak üzere yüzde 55 ve 60 rakamlardaydı. Bugün geldiğimiz noktada şehrimizde ki doğalgaz kullanımı şehrin merkezinde yüzde 99’a ulaştı. Sayın Bakanımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Fatsa Kapalı Pazar yerinden, yeni belediye hizmet binasına; Fatsa meydan projesinden, mezbahane projesine; Fatsa Adası’ndan, Bolaman ve Yalıköy Parkına, Gaga Gölüne Fatsa’mızda sadece Büyükşehir ve ilçe Belediyemiz yatırımları ile değil, hangi kurumdan ne yatırım alınacaksa aldığımızı düşünüyorum. 5 yıl çok hızlı geçti. Bugün gitmiş olduğumuz her bir sokakta, her bir caddede vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözlerin tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere Rabbim bizleri mahcup etmedi. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Teşkilatlarımızla Fatsa’da çok dik bir şekilde yürüyebiliyoruz. Yeniden bir 5 yıl daha Fatsa’mıza hizmet etmek için hep beraber kolları sıvadık ve sahaya indik.” diye konuştu. 
 
İŞTE YENİ DÖNEM PROJELER
Protokol konuşmalarının ardından Fatsa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın gelecek dönem için planlanan projeleri tanıtıldı. Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar’ın yeni dönemde projeleri ise şu şekilde; 
Millet Bahçesi Projesi, Fatsa Çevre Yolu Projesi, Bisiklet ve Yürüyüş Yolları Projesi,  Elekçi Yaya Köprüsü Projesi, Katlı Otopark Projesi, Sahil Güzergah Kavşak Projeleri, Kentsel ve Kırsal Yol Planlama Projesi, Sahil Kıyı Dolgu Projesi, Yeni Mezarlık Alanı Projesi, Yeni Otobüs Terminal Projesi, Yeni Adalet Sarayı Hizmet Binası Projesi, Üst Geçit Asansör Projesi, Kentsel Dönüşüm Projesi, Okul Yerleri Projesi, Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Fatsa Gıda ve Toptancılar Sitesi Projesi, Fatsa Oto Galericiler Sitesi Projesi, Okçuluk Kamp Alanı Projesi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesi, Spor Alanları Projesi, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı Projesi, Aytepe Orman Parkı Projesi, Akise Tepesi Cam Teras Projesi, Asma Köprü Aydınlatma Projesi, Dolunay Otel Projesi, Karavan Park Projesi, Haznedaroğlu Konağı Restorasyon Projesi, Belice Timsah Adası Rekreasyon Projesi, Bolaman, Ilıca Dış Cephe İyileştirme Projesi, Kaleönü Arap Kalesi Tarihi Sit Alanı Projesi, Cıngır Mağarası Kazı Çalışmaları Projesi, Sokak Çeşmesi Projesi, Gençlik Merkezi Projesi, Üniversite İlave Kampüs Alanı Projesi, E-Spor Merkezi Projesi,  Bilim Merkezi Projesi, Tarım Lisesi Projesi, Apiterapi Projesi,  Toprağımı Tanıyorum Projesi, Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi, Atık Getirme Merkezi Projesi, Hayvan Sağlığı Merkezi Projesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Projesi, Uzunkum Yaşam Alanı İyileştirme Projesi, Hanımlar Lokali Projesi, Yöresel Halk Pazarı Projesi, Hanımeller Çarşısı Projesi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde