27 Nisan 2024

30 AĞUSTOS ZAFER PARKI MODERNLEŞiYOR

  • PDF

 Fatsa Belediyesi merhum Belediye Başkanı Mustafa Kemal Çamaş döneminde inşa edilen ve artık kullanım ömrünü tamamlamış olan çocuk oyun alanını yeniliyor.

Bu kapsamda Sakarya mahallesinde uzun yıllardır hizmet veren 30 Ağustos Zafer parkında revize çalışması başladı.
 Bir yandan yeni yaşam alanları oluştururken bir yandan da eskiyen ve artık kullanım ömrünü tamamlamış alanları revize ederek modern bir görünüme kavuşturan Fatsa Belediyesi, bu kapsamda Sakarya mahallesinde bulunan çocuk oyun alanını modern bir görünüme kavuşturacak. .
“DAHA KULLANIŞLI BİR ÇOCUK OYUN ALANINA DÖNÜŞÜYOR”
 
Uzun yıllar mahalle sakinlerinin kullandığı alanda daha modern bir çocuk oyun alanı oluşturmak istediklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bir yandan yeni sosyal donatı alanlarıyla şehrimizde nefes alacak yeni mekanlar oluştururken, bir yandan da eskiyen ve ömrünü tamamlayan parklarımızın yenilenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 
Sakarya mahallemizde merhum Belediye Başkanımız Mustafa Çamaş döneminde inşa edilen, uzun yıllar mahalle sakinlerimize hizmet etmiş olan parkımızın yenilenme çalışmaları başladı. Çalışma kapsamında arkadaşlarımız yürüyüş yolu, peyzaj çalışmaları, kent mobilyaları uygulaması ile daha büyük ve kullanışlı bir oyun grubunun uygulanması, mevcutta deforme olan parke taşlarının onarımı gibi çalışmaları hayata geçireceğiz. Bu çalışmalarla parkımız daha uzun yıllar hizmet verecek seviyeye ulaşacak inşallah. Tabi amacımız burada sadece eskimiş bir parkı yenilemek değil. 
Bu çalışmayla parkımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz. Günün şartlarına uygun oyun alanlarıyla çocuklarımızın daha eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak sosyal donatı alanlarını şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde