27 Nisan 2024

FATSA’YA EVLADiYELiK YOL

  • PDF
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Ordu’da uygulanmaya başlayan, maliyet tasarrufu sağlayan ve dayanıklılık açısından çok daha güçlü olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB), mahalleleri konfora kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatsa ilçesinde 6 mahallenin yararlandığı grup yolunda çalışma başlattı.
Ordu’da ilk defa uygulanan ve sıcak asfalttan yüzde 25 daha ucuz olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılan Beton Yol uzun ömürlü olması ve ham madde de dışa bağımlılığı ortadan kaldırması sayesinde hem iş gücü hem de maliyet avantajı sağlıyor. Buna karşılık Fatsa ilçesi Aşağıtepe, Sudere, Yukarıtepe, Ayazlı, Bahçeler ve Yukarı Bahçeler Mahallerinde SSB uygulaması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri 8 km’lik güzergahı geleceğe hazırlıyor.
 
MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
 
40 yıldır yapılması beklenen grup yolunun Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte yapıldığını söyleyen mahalle muhtarları vatandaşlar adına Başkan Güler’e teşekkür ettiler.
 
Mahalle muhtarları konuşmasında şu sözlere yer verdiler:
 
“Yıllardan beri beklediğimiz grup yolumuz burası. Yaklaşık 40 yıldır bu yolun yapılmasını bekliyorduk. Daha önce çok atıl bir haldeydi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in destekleriyle 8 km’lik yolda SSB çalışması yapımına başladık.
 2 km’lik kısımda çalışmalar tamamlandı. Allah ondan razı olsun. Kendisine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyoruz.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde