27 Nisan 2024

FATSA BELEDiYESi GÜLEN ÇOCUKLAR VE MUTLU BiR GELECEK iÇiN ÇALIŞIYOR

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar göreve geldiği günden bu yana park ve yeşil alan projeleri ile vatandaşlara ve çocuklara yeni yaşam alanları oluşturdu.

5 yılda 30 milyon TL yatırımla çocukların doyasıya eğleneceği, ailelerin rahatlıkla dinlenebileceği, çocukların ve gençlerin spora doyacağı park alanları, yeşil alanlar ve mesire alanları inşa etti.
“ÇOCUKLARIMIZI DAHA MUTLU VE SAĞLIKLI GÖRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Çocukların güvenli ve konforlu alanda oynamaları için 40 adet çocuk oyun parkını Fatsa’ya kazandırdık diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için gereksinim duyulan 4 temel ilgi alanı fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal alanlardır. Oyun alanları çocukların bu yöndeki gelişmelerine katkıda bulunurlar. Çocuklarımızın güvenli ve rahat bir ortamda oynayabilmeleri, keyifli zamanlar geçirebilmeleri adına şehrimize 40 yeni çocuk oyun parkı kazandırdık. Gençlerimize sporla iç içe olacakları alanlar sunmak amacıyla 9 adet basketbol sahası ve 9 adet futbol sahası inşa ettik.
Kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz bitkiler ve rengarenk çiçeklerle Fatsa'nın her köşesine estetik katarken, peyzaj çalışmalarımızla da şehrimize doğal güzellikler ekliyoruz. Ayrıca, kent mobilyaları üretim atölyemizde ihtiyaç duyulan banklar, masalar, piknik masaları, kamelyalar gibi mobilyaları yerinde üretiyor, şehrimizin her noktasına ulaştırıyoruz. Fatsa'mızı daha yaşanabilir, çocuklarımızı daha mutlu ve sağlıklı görmek için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde