27 Nisan 2024

GÖLKÖY'DE ENVER YILMAZ RÜZGARI ESTi

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Gölköy ilçesine bağlı, Damarlı, Güzelyurt, Aydoğan ve Alanyurt mahallelelerini ziyaret etti. İkı mahallede miting yapan Yılmaz'ı vatandaşlar bağrına bastı. 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz,
pazar gününün ilk saatlerinde Gölköy'ün büyük mahallelerinden biri olan Damarlı'yı ziyaret etti. 
Mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Yılmaz, burada kendisini bekleyen kalabalığa seslendi. Mahalle sakinleri ve esnafı ziyaret ettikten sonra Güzelyurt Mahallesi'nde de vatandaşlarla bir araya geldi.
Enver Yılmaz, burada da büyük bir mitinge imza attı. 
 
GÜZELYURT'UN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
 
Vatandaşlara seslenen Enver Yılmaz, Güzelyurtluların kendisini her zaman büyük bir sıcaklıkla karşıladığını ifade ederek, "Bugün de Güzelyurtlu kardeşlerimizle buluşmak için buradayız. Geçmiş dönemde olduğu gibi, mevcut belediye başkanının Güzelyurt'a gereken ilgiyi göstermediğini biliyoruz. Biz ise her zaman halkımızın yanında olacağız, onların sorunlarına çözüm üreteceğiz" şeklinde konuştu.
GÜZELYURT'A BİRÇOK HİZMET YAPTIK
 
Enver Yılmaz, “Biz burada yolunu yaptık, suyunu yaptık, çevre düzenlemesini yaptık. Ama geldik gördük ki biz gittikten sonra daha bizim yaptığımız yolun yamasını yapamamışlar. Güzelyurt, daha fazlasını hak ediyor" diye konuştu. 
 
SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
 
Güzelyurt'a 31 Mart sonrası yapacakları hizmetlerden bahseden Yılmaz, "Biz Güzelyurt’un yolunu, suyunu, elektrik ve internet sorunlarını çözeceğiz. Öğretmenimiz yok doktorumuz yok deniliyor. Bu havzada nüfusun en çok yaşadığı yer Güzelyurt bunu hak etmiyorsunuz kardeşim bunların hepsini çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
HALKA HİZMET VATANDAŞLA BULUŞARAK OLUR
 
Geçmiş dönemdeki belediye yönetiminin icraatlarını eleştiren Yılmaz, "Televizyonda çıkmışlar, halka hizmet ettiklerini söylüyorlar. Ancak halkla buluşup, sorunları dinlemekten kaçınıyorlar. Biz ise halkımızın yanında olacağız ve sorunlarına çözüm üreteceğiz" şeklinde konuştu.
 
GÖLKÖY'ÜN EN BÜYÜK MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ
 
Enver Yılmaz'ın ziyaretleri, halk arasında büyük bir memnuniyet ve umutla karşılandı. Gölköy ve Güzelyurt halkı, Yılmaz'a destek sözü verdi. 
Yılmaz, ardından Aydoğan ve Alanyurt mahallelerine de ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla buluştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde