27 Nisan 2024

“YENi DÖNEMDE MEGA PROJELER KAZANDIRACAĞIZ”

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kapalı Pazar Yeri ziyareti sırasında yerel bir televizyon kanalı ile yaptığı söyleşide “Yeni dönem Fatsa'mızda çok daha büyük hizmetlerin çok daha mega projelerin hayata geçtiği bir dönem olacak.” dedi. 

 

Yerel seçimlerin başta Ordu iline, Fatsa’ya ve tüm ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa'mızda gerçekten gerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı, gerek İYİ Parti’nin adayı gerekse de Yeniden Refah Partisi adayıyla birlikte Fatsa tarihinde görülmemiş samimi bir ortamda seçim kampanyası geçiyor. 
Adaylarımızın hiçbirinin dilinde kavga dili, nefret dili olmadığı için de çok keyifli bir dönem geçiyor. Tabii bunda bizim de payımızın büyük olduğuna inanıyorum.” dedi. 
“KAMU YATIRIMLARINI FATSA’MIZA KAZANDIRDIK”
Görev süreleri içerisinde geride bıraktıkları 5 yıllık süreçte Fatsa'da tartışılacak, hizmet noktasında bir eksikliği sahada bırakmadıklarına inandıklarını ifade eden Başkan Kibar, “Bugün sahaya çıktığımızda da birçok hemşerimiz 5 yıl boyunca seçim çalışması yaptığımızı dile getiriyorlar. 
5 yıl boyunca yapmış olduğumuz hizmetler olsun, gene iyi günde kötü günde vatandaşlarımızın yanında olmuş olmamız bugün sahada bizim işlerimizi çok daha kolaylaştırıyor.  Bulunduğumuz Pazar yerinden konuşacak olursak hemen yakınımızda Karadeniz'in en büyük Kapalı Pazar Yeri var. Arkamızda sadece il merkezlerine yapılan bir Gençlik Merkezi var. Ayazlı mahallemiz baştan sona sıfırdan altyapısıyla üstyapısıyla doğalgazıyla yeniden şekillendi. Biraz ilerde çok uzun yıllardır atıl durumda olan özel hastane vardı, oranın Toplum Sağlığı Merkezine dönüşmesi bambaşka bir olay. Şehrimizin her bir tarafına gittiğimizde sadece belediye hizmetleriyle değil kamu yatırımlarımızla birlikte şehrimize kazandırdığımız eserleri görüyoruz ve bundan mutlu oluyoruz.” diye konuştu.
 YENİ DÖNEMDE HANGİ PROJELER VAR
Seçimi kazandıkları takdirde önlerindeki 5 yıllık süreci de değerlendiren Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Seçmelerimiz bize güvenir ve destek verir tekrar yeniden Fatsa Belediye Başkanı seçerse Fatsa'mızda çok daha büyük hizmetlerin çok daha mega projelerin hayata geçtiği Fatsa'mızda 100 dönümlük bir Millet Bahçesinin başladığı, Terzioğlu tepesi olarak tabir edilen alanda 300 dönümlük bir Millet Ormanının vatandaşımızın hizmetine girdiği yine galerici esnafımızın satın almış olduğu bir arazide Oto Galericiler Sitesi’nin yapıldığı, Toptancılar Sitesi’nin yapıldığı, Dolunaydan ve Bolaman'dan Fatsa şehir merkezine gelen bir yürüyüş ve bisiklet yolunun tamamlandığı, altyapı çalışmaları anlamında bu 5 yıllık süreçteki olduğu gibi önümüzdeki 5 yıllık süreçte de çok büyük altyapı yatırımlarının yapıldığı dönem olacak. Ben tüm hemşerilerime gerek sahada göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum diğer taraftan da aday olan birbirinden değerli memleketimizi yönetmeye talip olmuş aday olan kardeşlerimize de çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde