02 Mayıs 2024

“HİÇBİR ZAMAN ÇALIŞMAKTAN PES ETMEYİN”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kariyer Günleri programı kapsamında ilk okul dönemini geçirdiği Sakarya Ortaokuluna konuk oldu.
 Başkan Kibar öğrencilere okul ve gençlik dönemlerini anlatarak başarı için çalışmanın, azmin, inanmanın, sabrın ve gayretin önemli olduğunu söyledi.
    Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Sakarya Ortaokulu önünde öğrenciler tarafından sevgi seli ile karşılandı. Öğrenciler Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarış etti.
  İlk olarak bir 5.sınıfı ziyaret eden Kibar daha sonra Hakan Ateşli Konferans Salonunda öğrencilerle buluştu.
 
“GENÇLİK İÇİN HİZMET VE PROJELER YAPIYORUZ”
 
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, belediye olarak gençlere önem verdiklerini, gençlik için hizmetler ve projeler yaptıklarını ifade ederek, “Gençler için tesisleşme ve sosyalleşme yönünde önemli adımlar atıyoruz. Şehrimiz gençlik ve spor yatırımlarıyla spor kenti olma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Geleceğimiz yarınlarımızın umudu siz gençlerimizin sosyal anlamda daha da gelişmesi, sporun tabana yayılması, daha fazla çocuğumuzun ve gencimizin sportif faaliyetlerden faydalanması için önemli adımlar attık. Spor yatırımları kapsamında Gençlik Merkezi, 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha, tam donanımlı Okçuluk Kampı, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 6 adet açık 2 adet kapalı sentetik çim halı saha, 8 adet açık 1 adet kapalı basketbol ve voleybol sahası, 3 adet açık 2 adet kapalı tenis kortu yapıyoruz. Yine Çerkezler Tepesi Projemiz, Millet Bahçesi, Uzunkum Plajı, Kent Mobilyaları Atölyesi Projemiz gençlerimizin çok hoşuna gidebilecek projeler.” diye konuştu.
 
“DOSTLUK VE AİLE BAĞLARINIZ HİÇBİR ZAMAN TAVİZ VERMEYİN”
 
Öğrencilerle sohbet ettikten sonra son bölümde tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hiçbir zaman çalışmaktan pes etmeyin. İstediğiniz bir şey olmayabilir, istediğiniz bir okulu kazanamayabilirsiniz. Hayatın sizi nereye sürükleyeceğini kimse bilemez. Her birimizin kendine göre ağır hayat imtihanları olabiliyor. Çok genç yaşta anne babasız kalmak, bir yakınınızı kaybetmek gibi durumlarla karşı karşıya gelebilir çok büyük bir travma yaşayabilirsiniz ama en önemli şey dostluk bağlarımız aile bağlarımızdan hiçbir zaman taviz vermeyin. Bunları yaptığınız zaman zaten çok mutlu bir birey olursunuz.” şeklinde konuştu.
  Programın sonunda Sakarya Ortaokulu Müdürü Nazım Aslaner Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ilkokul yıllarındaki  fotoğrafını, resim öğretmeni Sevda Duran ise yine öğrencilik yıllarındaki fotoğrafını karakalem çizim olarak hediye etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde