02 Mayıs 2024

ÜRETiMDE TASARRUF

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, " İlçemizi güzelleştiren çiçek ve bitkilerimizin bir kısmını kendi seramızda yetiştiriyoruz. 2015 yılında kurulan Serada yetiştirdiğimiz çiçek ve bitkilerden ciddi bir tasarruf sağladık." dedi.
 
ÜRETİMDE TASARRUF
 
Modern bir şehir oluşturmak için tüm eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “850 adet fidan ve 5800 süs bitkisini kendi seramızda üretiyoruz. Erguvan, Limoni Servi, Mor Salkım, Gül, Ortanca, Zakkum, Çalı Hanım Eli, Forstiya Altın Çanak, Süs Narı, Abelya Güzellik Çalışı, Gül Hatmi ve Papatya gibi bitkileri kendi seramızda üretiyoruz. Sadece bugünü değil yarını da düşünen bir yerel yönetim olarak, daha güzel bir gelecek için bugünden önlem almaya devam ediyoruz. 
Hem ilçede yaşayanlar için hem de ilçeye gelen ziyaretçilerin göz zevklerine hitap edebilmek için tüm ilçeyi baştan aşağı mevsimine uygun çiçeklerle süsledik.” dedi.
İlçeyi güzelleştirirken aynı zamanda tasarruf da ettiklerini kaydeden Kibar, "Hem doğa ve çevre dostu bir belediye olarak, şehrimizi güzelleştirmek adına çiçek ve süs bitkilerinin çoğunu seramızda yetiştiriyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde