02 Mayıs 2024

GİZEM İLE GÖKTUĞ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE EVLENDİ

  • PDF
İlçemiz sevilen simalarından, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakmak biricik kızı Gizem'i görkemli bir düğünle evlendirdi.
 
Sevgi - Ali Çakmak'ın Kızı Gizem ile Derya - Mehmet Saçlı'nın oğlu Göktuğ' nun  Fanizan Port'ta yapılan düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.
 
Sezen Aksu'nun "Memleketime Bahar gelmiş" şarkısı eşliğinde salona giren Gizem ile Göktuğ danslarıyla Davetlilere kısa bir gösteri yaptılar.
 
Nikahı Başkan Kibar kıydı...
 
Gizem ile Göktuğ'nun Nikahını Fatsa Belediye  Başkanı İbrahim Etem Kibar Kıyarken, Şahitliklerinide Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ve Eski Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin yaptı. Nikahı kıyan Başkan Kibar genç çiftlere mutluluklar dilerken, Evlenme Cüzdanını Gelin ve Damada vermesi için FATSO Başkanı Tayfun Karataş'a verdi. Başkanın bu jestine teşekkür eden Başkan Karataş, "Genç çiftlerin nişan yüzüklerini kız tarafı olarak ben takmıştım. Bugünde Evlenme Cüzdanlarını vermek nasip oldu. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." diyerek Evlenme Cüzdanını gelin ve damada verdi. Ayrıca, Başkan İbrahim Etem Kibar gelin ve damada Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
 
Nikah kıyımının ardından gelin ve damat çalan müzik eşliğinde doyasıya oynarken,
davetliler de onlara eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular.
 
Düğün geç saatlere kadar devam ederken, Gelinin Babası Ali Çakmak, "Evlatlarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayıp mutluluğumuza ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Haber: Musa Aydoğan
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde