02 Mayıs 2024

TARİHİ ESKİ ORDU YOLU SATHİ KAPLAMA ASFALT YAPILDI

  • PDF

1923 -1927 yılları arasında iş makinelerinin olmadığı zamanlarda kazma kürekle yapılan tarihi eski Ordu yolu Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından alt yapının tamamlanmasının ardından emülsiyonlu sathi kaplama asfalt yapıldı. 

 Fatsa’nın yanı sıra Çamaş, Çatalpınar, Aybastı ve Kabataş ilçelerinin de kullandığı Organize Sanayi Bölgesi’ne alternatif bir yol olma özelliği olan 2 kilometre uzunluğunda yolun sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı. 

“ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE ALTERNATİF BİR YOL”

Taşlıca mahallesi Muhtarı Mehmet Gülmez bir yıl boyunca tarihi eski Ordu yolunda genişletme ve alt yapı çalışması yapıldığını belirterek, “Bu hizmeti bize kazandıran Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ediyorum. İlçemizin istihdam kapısı Organize Sanayi Bölgesi ana yolunda bir sıkıntı olduğu zaman bu yol alternatif bir yol özelliği taşıyor. Yaklaşık bir asır önce bu yol iş makinelerinin olmadığı dönemlerde insanlar tarafından kazma kürekle yapılmış. Şimdi çok şükür çok sağlıklı bir yol olarak hizmete başladı. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde