02 Mayıs 2024

FATSA’DA YAZ BİR BAŞKA GÜZEL

  • PDF
Fatsa Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro, konser, plaj futbolu, plaj voleybolu, sokak basketbolu, yazlık sinema günleri ve canlı müzik etkinlikleri ile her yaştan vatandaşın kültür ve sanatla dolu bir hafta sonu geçirmesini sağladı.
 
Fatsa Belediyesi haftanın belirli günleri Eyvan 4 de gerçekleştirilen “Canlı Müzik” Konseri ile dinleyenleri coşturduğu programda türküler ile kulakların pası silindi. Tiyatro Topluluğu oyuncuları tarafından sahnelenen komedi oyunları izleyicisinden tam puan aldı.
 
“KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ FATSA’MIZDA HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇTİ”
 
Fatsa’da gerçekleştirilen sosyal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kültür ve sanat şehri Fatsa’mızda hafta sonu dolu dolu geçti. Cuma akşamı hemşehrilerimize canlı müzik dinletisi ile neşeli akşam yaşattık.  Cumartesi akşamı Uzunkum plajında büyük ekranda yayınlanan “Thor Aşk ve Gök Gürültüsü” çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşattı. Yaz etkinliklerimize ilgi gösteren tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.
 Sanatın ve sanatçının yaşadığı ve yaşatıldığı bir kent Fatsa için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde