02 Mayıs 2024

ÇOCUKLARIN ZAMAN GEÇiREBiLECEĞi ALANLAR OLUŞTURULUYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi, geleceğin teminatı çocukların gönüllerince güvenle oyunlar oynayabileceği ve keyifli anlar yaşayabileceği çocuk parkları yapmaya devam ediyor.  
 
Fatsa’da gelecek nesillere büyük değer veren, daha mutlu ve huzurlu yarınlar için çalışan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kentte ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen yerlere çocuk parkları kazandırmaya devam ediyor.
 
Fatsa Belediyesi en fazla nüfus artışıyla insan odaklı hizmetler üretip, her bir mahallenin ihtiyaçlarını yapılan plan ve programlar çerçevesinde tek tek yerine getiriyor.
Özellikle çocukların sağlıklı ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri alanlar, yetişkinlerin de kullanabileceği sosyal yaşam alanları yapmaya devam ediyor.
 
“EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER”
 
Parkların çocuklar için vazgeçilmez bir yer haline getirdiklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizde bulunan Parkları daha modern bir görünüme kavuşturmak için yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. 
Özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından tercih edilen  parklarımızı, çocuklarımız ve gençlerimiz için vazgeçilmez bir yer haline getirdik.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde