03 Mayıs 2024

“YENİ DÜKKANLAR BULUNDUKLARI KONUMA DEĞER KATACAK”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Dolunay mahallesine yapılan 29 dükkanlı iş merkezinin ve Özel Sanayi Sitesi’ne yapılan 38 yeni iş yerinin bulundukları mevkiye değer kattığını söyledi.
  
Dolunay mahallesinde yaptıkları iş merkezleri için satış ihalesine çıktıklarını belirten Başkan Kibar, “Hedefimiz iş merkezindeki dükkanları 3 satış halinde satmak yani bir anda hepsini de satmak istemiyoruz. 
Çünkü İş merkezinin etrafından özellikle yol çalışmaları tamamlandıktan sonra o bölgenin güzelliği de değeri de bir kat daha ortaya çıkacak. 
İş merkezinin çevre düzenlemesi bir aşamaya kadar geldi, hızlı bir şekilde devam ediyor. 
Yine Özel Sanayi Sanayi Sitesi’ne yaptığımız dükkanlar hem sanayi esnafımızın talepleri hem de belediyemize kaynak üretme açısından önemli bir konuydu.
Özel Sanayi Sitesinde 65’in üzerinde dükkanımızı ihale ettik. 
Bir kısmının temeli atıldı, diğer kısmına devam ediliyor. Tabi enflasyon ayında olduğumuz için birçok üründe fiyat geçiyor. Alınan fiyat farkları maalesef ki esnafımız için bu tür taleplerimiz için yeterli gelmiyor.
Bu yüzden ödeme konusunda onları mağdur etmeden hem hizmet akışımızı hem de projelerimizi yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.
Son Güncelleme: Salı, 01 Ağustos 2023 08:08

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde