03 Mayıs 2024

DOLUNAY SEMT PAZARINDA İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi,  Dolunay Mahallesi Şehit Kerem Çalışkancı Okulu mevkiine yeni pazar yeri kazandırıyor. İlçede daha önceden 5 olan semt pazarı sayısı Dolunay mahallesine yapılan yeni Semt Pazar ile 6’ya çıkıyor.
HALKIN İSTEK VE İHTİYAÇLARI ÖN PLANDA
Vatandaşların  talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyesi, Dolunay Mahallesinin önemli bir ihtiyacını gideriyor. Yunus Emre Köprüsü mevkiinde hizmete giren modern Kapalı Pazar Yeri, Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde Cumartesi Pazarı, Kurtuluş Mahallesinde Perşembe Pazarı, Evkaf Mahallesinde Salı Pazarı, Yalıköy Mahallesi Pazarı ilave olarak Dolunay Mahallesine kurulan semt pazarı  2750 metre kare alan üzerine kuruluyor.  Sem pazarının çevresine yeşil alanlar, aydınlatma direkleri, 1 adet bay, bayan WC yapılacak.
“FATSA’MIZ HER ŞEYİN EN İYİSİ VE GÜZELİNE LAYIK”
 
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Belediyesi olarak önemli bir projeye imza atmanın mutluluğu içerisindeyiz. Dolunay mahallemize vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeni bir semt pazarı alanını kuruyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Fatsa’mızın her şeyin en iyisi ve güzeline layık olduğu inancıyla çalıştık. Bu anlayışla da çalışmalarımız. sürüyor. Her zaman vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda da Fatsa’mıza yeni bir semt pazarı daha kazandırıyoruz. Semt Pazarımızın baskı beton çalışmaları devam ediyor. İnşallah pazarımızı kazasız belasız bir şekilde tamamlayarak hizmete açmak istiyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde