02 Mayıs 2024

YUSUF ZİYA YILMAZ ORDU’DA

  • PDF
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ordu’da incelemelerde bulundu. Yağışın ilk anından itibaren olumsuzlukları en indirmek için çalışmalar yürüten ekiplere teşekkür eden Yılmaz, can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu söyledi.
Ordu’da etkili olan ve en çok Altınordu ilçesini etkileyen yağışların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun katkısı ile başlatılan hasar tespit ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaların hız kesmeden sürdüğü Altınordu ilçesine gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilk olarak Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
YUSUF ZİYA YILMAZ: “YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE GİDERİLİYOR”
Daha sonra yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz, burada açıklamalarda bulundu.
Yağışın en şiddetli anlarında Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların kontrolü ele aldıklarını ve olumsuzlukları en aza indirdiklerini belirten Yılmaz, “Öncelikle herkese geçmiş olsun. Yerel yönetimlerdeki arkadaşlarımız yağışın en şiddetli olduğu saatlerde kontrolü ele aldılar. Şuanda görüyoruz ki yapılan çalışmalarla yaşanan olumsuzluklar hızlı bir şekilde gideriliyor. Temizlik çalışmaları ile birlikte hayat normal akışı içerisinde devam edecek. Karadeniz genelinde buna benzer sel olaylarıyla karşılaşıyoruz. Bu durum bir bilincin gelişmesini sağlamalı. O da şu, dere yataklarına fazla müdahale etmemeliyiz, dere yataklarında yapılaşma yapmamalıyız, sanat yapılarını su kapasitesini düşünerek yapmalıyız. Öte yandan suyun denizle buluştuğu kesitleri büyük tutmalıyız. Çok değerli Bakanım Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ordu Valimize ve Altınordu Belediye Başkanımıza ve çalışmalarda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir olayda sonucu bakmak gerekir. Ve çok şükür can kaybı yok. 
Can kaybı olmaması büyük tesellimizdir. 
Bu bir afet, Allah beterinden saklasın. Çok geçmiş olsun” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde