03 Mayıs 2024

BİZİM KİLER GURME AÇILDI

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, 28.DönemMilletvekili Adayı İsa Yüksel, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.
 M.K. Paşa Mahallesi Ata Cad. No:48 adresinde bulunan Bizim KİLER GURME markette açılışa özel indirimler yapıldı. Kuru baklagilden, kahvaltılıklara; kişisel bakım ürünlerinden, temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünün bulunduğu markete ilk gününde yoğun ilgi oldu. İşletme Sahibi Hüseyin Akot açılışta yaptığı konuşmada, Her geçen gün Fatsa’mız giderek büyüyor ve gelişiyor.
Bizler de Fatsamıza hizmet etmek istiyoruz. Büyümek yerelden başlar, bizlerde yerelde büyümek ve katkı sağlamak istiyoruz. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. 15 kişiye istihdam edeceğimiz işletmemiz gıda ve hijyenle sizlere hizmet sunacağız.
Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum” dedi. Açılışa katılan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Hüseyin Akot kardeşimizin Fatsa’ya kazandırdığı yeni işletmenin açılışı için bir araya geldik.
Uzun yıllar Gurbette alın teri ile kazandığı ekmeğini Fatsa’da bir çok sektörde bugün şehrinin ve Fatsa’nın hizmetine aynı zamanda istihdam sağlama noktasında yeni işletmeyi Fatsa’mıza kazandıran Hüseyin Akot beyfendiyi tebrik ediyorum” dedi.
Fatsa’mızın en güzel caddelerinden bir tanesi olan Ata Caddesindeyiz her geçen günde büyümeye devam ediyor. 
Ata Caddemizde böyle bir büyük yatırım yapan Hüseyin Akot kardeşimize teşekkür ediyor. 
İşletmemizin Fatsa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde