03 Mayıs 2024

FATSA ÇOCUK VE GENÇLİK KOROSUNDAN BAŞKAN KİBAR'I ÇOK MUTLU EDEN ZİYARET

  • PDF
Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosunun Koro Öğrencileri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'a gercekleştirdikleri ziyaret de hep birlikte kendisine,  "Samanyolu" şarkısını söyleyerek jest yaptılar.
 
"KOROYA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER"
 
18 Mayıs 2023 tarihinde deprem bölgesinde okul yapmak için yardım konseri düzenleyen Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu koristleri Fatsa Belediye Başkanı Etem Kibar'a konserde kendilerini yalnız bırakmaması ve koroya vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Korist öğrenciler aynı zaman da Belediye Başkan İbrahim Etem Kibar'ın doğum gününü de kutladılar ve sanatçı Berkant'ın seslendirdiği, "Samanyolu" adlı şarkıyı söyleyerek kendisine armağan ettiler.
 
"ÇOCUKLAR SOSYAL KÜLTÜREL OLARAK KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR"
 
Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu'nun yetenekli çocukları ve gençleri ceşitli çalışmalar sonucunda ortaya cıkararak yarının önemli bireyleri olarak  hazırladığını ifade eden Özel, "Müziğe gönül vermiş çocukları, gençleri bu yönde teşvik etmek, yetenekli cocuklarımızın ve gençlerimizin müzik alanında birlikte çalışabilecekleri bir ortam oluşturularak doğru ellerde ve doğru iletişimler içerisinde sosyalleşerek gelişmeleri ve iyi bir birey olarak yetişmelerini önemsiyoruz. 
Gençlerimizin aileleri tarafından çeşitli sebeplerle engellenen çocuklara gençlere sosyal sorumluluk bilincini kazandırmak amaçlı faaliyet yapan Dr.Osman Özel ve ekibini tebrik ediyorum. 
Çocuklar ve gençlerle yerel dayanışmayı arttırmak birlik beraberlik duygusunu aşılamak geliştirmek, müziğin evrensel dili ile kültürel diyalog oluşturmak, bireyler arasında sosyal kültürel bağın oluşmasını sağlamak çok önemli." dedi.
 
"ÇOCUKLARA POZİTİF YAKLAŞIM DOĞRU SONUÇLAR OLUŞTURABİLİYOR"
 
Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu kurucu Şefi Dr. Osman Özel ziyarette yaptığı konuşmada kültür ve sanatın çocukların, gençlerin ve toplumun aydınlanmasına nasıl katkı sağladığını gördüklerini belirterek, "Günümüzde her geçen gün yozlaşan kültüründen uzaklaşan, sanatın aydın yüzünden uzaklaşan bir toplum haline gelmememiz için, gelecek nesillerimize doğru bir şekilde anlatmamız, doğru eğitim yollarıyla, yatırımlar yapmak zorundayız. Bu düşünceler içinde çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıktığı için değerli başkanımıza bizzat çocuklarımızla birlikte ziyaret ederek duygu ve düşüncelerini paylaşmalarını istedim. Bu konularda en ufak bir pozitif yaklaşımlar çocuklarda çok doğru sonuçlar oluşturabiliyor, algılar düşünceler doğru düzgün algılanabiliyor. Çocuklarımız daha çok bilinçleniyorlar. Ülkemizi sevmek; çocuklarımıza, gençlerimize doğru yatırımlar yapmaktır, Doğru pedagoglarla, onları anlayabilen, doğru disiplinle, doğru eğitim disiplinleriyle buluşturmak zorundayız. Bu konuda başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Seçildiğinden bugüne kadar çocuklarımızın gençlerimizin yanında durmayı, onları anlamaya çalışması ve desteklerinden dolayı çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından çok sevilmekte. Bu zamana kadar bu kadar çocuklara ve gençlere değer veren bir başkanı hep hayal etmiştik.
Bu konuda Fatsa çok şanslı. Umarım bu şansımızı iyi toplum olarak iyi değerlendirebiliriz." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde