02 Mayıs 2024

“HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEKTİR”

  • PDF
İYİ PARTİ FATSA İLÇE YÖNETİCİSİ VE SEÇİM İŞLERİ SORUMLUSU İSMAİL CAN MUSLU CHP MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ADIGÜZEL’E CEVAP VERDİ.
 
MUSLU AÇIKLAMASINDA; “Bir önceki seçim İYİ Partimizin seçmenlerinin verdiği oy ile meclise giren Mustafa Adıgüzel’in halk tv ekranlarında konuştuğu yalanları hayret ile izledik… 
Adıgüzelin anlattığı olay şu şekilde gerçekleşmiştir.
Seçim öncesi bina-işletme sahipleri ile anlaşıp her bina için ölçü alıp, afiş siparişi verdik. Bahse konu olan binanın pankartının hazırlanmasını beklerken, o binaya sayın Kılıçdaroğlu’nun afişini bizden ve işetmecisinden habersiz chp teşkilatının astığını gördük ve ittifak ortağımız diye ses çıkarmadık.
Hazırlattığımız pankart o kadar büyüktü ki başka hiç bir yere asılamadığı için bari miting günü pankartımızı asalım diye ısrar ettik CHP ilçe başkanı oraya gelip hayır dediğinde de ısrarcı olmadık. Gerek 14 mayıs seçimi olsun gerek 28 mayıs seçim olsun Fatsa’da 304 sandığı namusumuz gibi koruyup sayın Kılıçdaroğlu için çalışmanın karşılığında Mustafa Adıgüzel tarafından yapılan bu nankörlük partimizi derinden sarsmıştır. Artık herkes hakettiği değeri görecektir…” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde