27 Nisan 2024

BAŞKAN GÜLER, SANATIN VE SANATÇININ YANINDA

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inceleme ve ziyaretlerini yoğun tempoyla sürdürüyor. Her fırsatta belediye birimlerinde yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Güler, sanatın ve sanatçının yanında olmayı da ihmal etmiyor.
 
BAŞKAN GÜLER’DEN ORMEK KURSİYERLERİNE DESTEK
 
Bu kapsamda Fatsa ilçesinde programlara katılan Başkan Güler, emeğin ve yeteneğin sanata dönüştüğü, kursiyerlerin ev ekonomilerine katkı sunduğu çalışmaların yapıldığı Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (ORMEK) Fatsa şubesini ziyaret etti. Kursiyerler ve eğitmenlerle bir araya gelen Başkan Güler, yapılan çalışmaları yakından inceledi. Her bir kursiyer ile yakından ilgilenen Başkan Güler, emekleri dolayısıyla kendilerine teşekkür etti ve her zaman desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
 
“SANATIN VE SANATÇININ HER ZAMAN YANINDAYIZ, DESTEKÇİSİYİZ”
 
Başkan Güler, ORMEK ziyaretinin ardından Ordu’nun yetiştirdiği önemli sanatkarlardan Alper Aydın’ın Taşbaşı Sanat Alanı, Yason Burnu, Yason Kilisesi ve Sülü Burnu gibi tarihi ve doğal mekanlarda açtığı Fata Morgana sergisine katıldı. 
Burada eserleri inceleyen Başkan Güler, Alper Aydın’dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Güler ayrıca açılışı yapılan sergi hakkında şu sözlere yer verdi:
“Karadeniz’in Akil Şehri Ordu’muzda sanatın her dalına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız, destekçisiyiz.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde