27 Nisan 2024

FATSA’DA YAZ ETKİNLİKLERİNE START VERİLDİ

  • PDF
Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz etkinliklerine start verdi.Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü yaz ayı süresince Uzunkum Plajı, Atatürk parkı Amfitiyatro, eyvan 4 ve Taşlıca Mesire alanında haftanın belirli günlerinde tiyatro etkinlikleri, çeşitli yarışmalar, animasyon gösterileri, ateşbaz gösterisi, interaktif tiyatro, canlı müzik gibi etkinlikler düzenleyecek.Etkinlikler; gündüz ve akşam çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenleniyor.
Gündüz plajda animasyon gösterileri, yarışmalar,  akşam ise Eyvan 4 önünde, Uzunkum plajında, Atatürk Parkı Amfitiyatro’da çocuk ve yetişkinlere yönelik interaktif tiyatro gösterileri, parodiler, yarışmalar ve çocuk etkinlikleri düzenleniyor. Ayrıca akşamları Eyvan 4 ve Uzunkum Plajında canlı müzik gerçekleşecektir.
 
“HEM ESAS İŞLER HEM DE SOSYAL ETKİNLİKLER”
 
Yaz ayı boyunca Belediyemizin bir taftan esas işlerini canla başla sürdürürken bir taraftan da sosyal etkinlikler gerçekleştireceklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geçen seneye nazaran bu sene çok daha güzel ve çok daha kapsamlı bir yaz etkinliği takvimi hazırladık. 
Haziran, Temmuz ve Ağustos ayı boyunca sürpriz konserlerimiz, açık hava yaz sinema etkinlerimiz, uçurtma şenliği, çocuklar için aksiyon dolu yarışmalar,birbirinden güzel etkinliklerimizle yaz boyunca dolu dolu programlar yapacağız.“ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde