27 Nisan 2024

FATSA MİLLET BAHÇESİ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi tarafından yapılan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından desteklenen Millet Bahçesi Projesi'nde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 
Bu yılın sonuna kadar zemin etüdünün tamamlanıp mimari kısmına geçilecek olan 85 dönümlük Millet Bahçesi projesi içerisinde özellikle gençler, engelliler ve yaşlılar için güzel yaşam alanları, rekreasyon alanları ve spor alanları bulunuyor.
 
"FATSA MİLLET BAHÇESİ PROJESİ İLE FARKLI OLACAK"
 
Millet Bahçesi Projesinin tamamlanmasıyla Fatsa, 920 ilçe içerisinde çok daha farklı renkleriyle açılımlarıyla kendisini gösterecek bir ilçe haline geleceğini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "85 dönümlük Millet Bahçesi projemiz tüm hızıyla devam ediyor. 140 metre uzunluğunda U kanal imalat çalışması, 350 metrelik kısmın tahkimat kazı çalışması, tahkimatı tamamlanan 100 metrelik kısımda betonarme perde duvar çalışması, 16 metrelik kutu menfez çalışması ekiplerimiz tarafından tamamlandı. 
Kısa süre içerisinde sadece Fatsa'mızın değil bölgemizin en önemli yaşam alanlarından birini hemşerilerimizle buluşturmuş olacağız. Karadeniz sahil yoluna sıfır kodunda bulunan bu Millet Bahçemiz aynı zamanda sahil yolundan geçen tüm hemşehrilerimize de hizmet edecek. Böylesine önemli bir yatırımın şehrimize kazandırılmasında büyük desteği olan önceki Milli Eğitim Bakanımız, Ordu Milletvekilimiz Sayın Mahmut Özer'e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e Fatsalı hemşehrilerim, bölge havzasında bulunan ilçe hemşerilerimiz adına teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum." dedi.
Son Güncelleme: Perşembe, 22 Haziran 2023 11:19

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde