27 Nisan 2024

FATSA TRAFİĞİNE RAHATLATICI ÇÖZÜM

  • PDF
MEYDAN OTOPARKI FATSA VE BÖLGE HALKININ HİZMETİNDE
 
Fatsa Belediyesi’nin 2021 yılının Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden 20 yıllığına kiraladığı 80 araç kapasiteli Meydan Kapalı Otopark 4.2 milyon TL maliyetle yapılan tadilatın ardından 1.5 ay önce hizmete girdi.
2500 metre karelik kullanım alanına sahip 80 araçlık kapalı otoparkta 5 araçlık engelli otoparkı, çift asansör bulunuyor. 
İlk etapta 24 saat açık kalacak olan Meydan Kapalı Otopark’ın hizmete girmesiyle Fatsa Belediyesi 500 araçlık otopark sayısına ulaştı.  Meydan Otoparkında karayolları ışık sinyalizasyon sistemine göre koordinasyonlu çıkış sağlanacak.
 
“FATSA MEYDAN 
KAPALI OTOPARK ŞEHRİN TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTIYOR”
Fatsa Meydan Kapalı Yeraltı Otoparkı hakkında açıklamalarda bulunan Fatsa Belde A.Ş Müdürü Mustafa Yelol, “ Belediyemizin projelerinden olup Fatsa Belde iştiraki olarak yaklaşık 1.5 aydır hizmetine devam etmektedir. Bununla beraber Fatsa trafiğine bir nebzede olsa rahatlama olduğunu düşünüyoruz. 
İhtiyaçları karşılama açısından Belde A.Ş otopark olarak yaklaşık 500 araç kapasitesine ulaşmaktayız. Bununla beraber şehir içinde ticari yoğunluğun ve trafik yoğunluğunun olduğu alanları da farklı lokasyonlarda faaliyet göstererek şehrin bir nebze trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte trafik yoğunluğumuz gelen misafirlerimizle daha yoğun olacak. 
 
Fatsa Meydan kapalı otoparkımız bu yoğunluğu bir nebzede olsa azaltacaktır. Cadde ve otopark alanlarımızla beraber memnuniyetleri dile getirerek çok güzel dönüşlerin olduğunu görüyoruz. 
 
Her bir Fatsalıya ve gelen misafirlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde