27 Nisan 2024

KONFORLU SICAK ASFALT FATSA OSB’YE HAYAT VERECEK

  • PDF
Son 4 yıllık dönemde doğalgaz, ikinci karayolu ve yaya köprüsüne kavuşan ve elektrik hatları yer altına alınan ve Fatsa’nın en büyük istihdam kapısı olan Organize Sanayi Bölgesi’nin ana yolu sıcak asfaltına kavuştu.
  Organize Sanayi Bölgesi’nde Fatsa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda anayol sıcak asfalt çalışmaları son aşamaya geldi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ FATSA”
 
Yaptıkları inceleme sonrası bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrin istihdam anlamında en önemli kapısı olduğunu belirterek, “Son 4 yıllık dönemde Organize Sanayi Bölgemiz doğalgaza kavuştu, ikinci karayolu ve yaya köprüsü tamamlandı, elektrik hatları yer altına alındı.Tüm altyapı çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte 2700 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde olan sıcak asfalt çalışmalarımızı da bugün itibariyle tamamlıyoruz.” dedi.
 
“DERDİMİZ, GAYEMİZ DAHA DA YAŞANILABİLİR BİR FATSA”
 
Derdimiz, gayemiz daha da yaşanılabilir bir Fatsa diye Başkan Kibar, “Bu güzel şehir için canla başla dedik ve bu süreçte gece gündüz demeden çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bizlere her zaman destek veren, tecrübeleriyle öncülük yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, şehrimizin her alanındaki yatırımlarında bizlere destek veren önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız ve Milletvekilimiz Prof.Dr. Mahmut Özer'e, Milletvekillerimize, Genel Sekreterimiz Abdulkadir Hatipoğlu'na ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde