27 Nisan 2024

TAM DONANIMLI HAYVAN AMBULANSI HİZMETE SUNULDU

  • PDF
Fatsa Belediyesi, yaralı ve hasta hayvanlara anında müdahale edebilmek amacıyla tam donanımlı hayvan ambulansını hizmete sundu.
 
 Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki sahipsiz hayvanların yaşamlarını sorunsuz şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak adına yaptıkları çalışmalara bir yenisi daha ekledi. Hizmete sunulan hayvan ambulansıyla özellikle kaza ve zehirlenme sonucu yardıma muhtaç hayvanlara acil müdahale ediliyor. Zaman kaybını önlemek amacıyla hizmet veren ve olay yerinde anında müdahalenin yapılabildiği hayvan ambulansında ayarlanabilir operasyon masası, operasyon lambası, her türlü ilaç ve tıbbı malzeme bulunuyor. Ayrıca ambulansta bir adet yandan ve üstten açılabilen köpek taşıma kafesi yer alıyor.
 
 
“HAYVAN AMBULANSI FATSA GENELİNDE 7/24 HİZMET VERİYOR”
 
Teknik ekip ile birlikte hijyenik koşullarda ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığını söyleyen Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ebru Biçim, “ Sokak hayvanlarına hızlı bir şekilde müdahale edebilmek için hayvan ambulansı gereksinimi duyduk. Sağ olsun Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar bu ihtiyacımıza anında cevap vererek envanterimize bir araç daha katkıda bulundu. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayvan ambulansımız Fatsa genelinde 7/24 hizmet veriyor. Ambulansta ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Sokak Hayvanları OBB barınağına götürüyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak sahipsiz sokak hayvanlarını sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturuyoruz. Sahiplenilmeyen hayvanlar ise kısırlaştırma işlemleri tamamlandıktan sonra küpe takılarak alındıkları doğal ortamlarına bırakılıyor.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde