04 Mayıs 2024

Murat Kaçak, “Milliyetçi Ülkücü hareket emin ellerde”

  • PDF

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, "Satanlardan, kaçanlardan, fırsatçılardan olmadık. Demiştin ya; "Ülkücü MHP'de olur. MHP'de olmayan ülkücü değildir" Biz hep bu ocakta durduk, mirasına sahip çıktık." diyerek Alparslan Türkeş’in vefatının yıldönümünde andı.

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaçak, Cumhuriyet’in kuruluşundan 6 yıl önce doğan Alparslan Türkeş’in siyasi mücadelesi ve emanetlerinin 100. yıla eriştiğini ve ülkücü camia olarak ilk günkü gibi bu emanete sahip çıktıklarını vurguladı.

-“SATANLARDAN, KAÇANLARDAN, FIRSATÇILARDAN OLMADIK” -

“Verdiğin öğütleri hep aklımızda tuttuk Başbuğum.” diyerek ülkücü camianın siyasi çizgisini hep koruduğunu vurgulayan Murat Kaçak, “Satanlardan, kaçanlardan, fırsatçılardan olmadık. Demiştin ya; ‘Ülkücü MHP'de olur. MHP'de olmayan ülkücü değildir’ Biz hep bu ocakta durduk, mirasına sahip çıktık.” dedi.

-“ÜLKÜMÜZ VE ÜLKEMİZ İÇİN, ÜLKÜCÜ GİBİ YAŞADIK” -

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Fatsa teşkilatı başta olmak üzere Ordu’nun ve tüm ülke teşkilatlarının ülkücü gibi yaşayarak davalarına sahip çıktığını vurgulayıp, “Ülkümüz ve ülkemiz için, ülkücü gibi yaşadık. Demiştin ya; ‘Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.’ Çok şükür bayrağı kirletmedik, yere düşürmedik.” diye konuştu.

-“MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET EMİN ELLERDE” -

Milliyetçi Ülkücü hareketin emin ellerde olduğunu vurgulayan Murat Kaçak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Milli birlik ve kardeşliğin simgesi dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türk ve Türkiye sevdalıları olacaktır. Bizlere bir hedef göstermiştin başbuğum. Rehberimiz Kur'an, Hedefimiz Turan demiştin. İslam’ın son ordusu, Turan ordusu olma yolunda ilerliyor, şükürler olsun. Nurlar içinde uyu Başbuğum, Milliyetçi Ülkücü hareket emin ellerde. Vefatının sene-i devriyesinde cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun...”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde