26 Nisan 2024

FADEF'TEN ANLAMLI PLAKET

  • PDF
Son zamanlarda çalışmaları ve projeleri ile kamuoyunun dikkatini üzerine çeken FADEF Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yeşiltaş, üniversite-şehir kaynaşmasına emekleriyle katkı sağlayan Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadullah Gülten, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prod. Dr. Gürol Özcüre, Doç. Dr. Tuğrul Özcan ve Arş. Gör. Kamil Yavuz'a federasyon merkezinde gerçekleştirilen törenle birer plaket ve STK albümü takdim etti. 
 
Federasyon yönetim kurulu üyelerinin ve bazı basın-yayın kuruluşları temsilcilerinin de hazır bulunduğu törende Prof. Dr. Sadullah Gülten, Ordu tarihi  ve kültürüne dair FADEF'e bir takım kitap hediye etti. Bunun üzerine FAFEF Başkanı  Yakup Yeşiltaş: 
"Federasyonum adına bu anlamlı hediyenizi büyük bir memnuniyetle kabul ediyorum. Özellikle sizin nezdinizde tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. 
Ancak varlığı ile her an yanımızda olduğu her daim bizlere hissettiren Fatsa'mızın gururu Sevgili Tuğrul Özcan hocama hassaten teşekkür ediyorum. 
 
Tüm bu güzelliklerin yaşanmasında onun katkıları fevkaladenin fevkinde. 
 
Üniversite ile Fatsa arasında hakiki bir köprü durumunda. Sizlerle bizlerin buluşmasında asıl unsur. Sizleri, dolayısıyla da üniversitenizi tebrik ediyor, Allah'tan ortak birçok çalışmada sizlerle birlikte olmayı temenni ediyorum." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde