27 Nisan 2024

Meslek Grupları Birleştirilmiş Toplantıda Buluştu

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından birleştirilmiş meslek komiteleri toplantısı 30 Eylül 2021 Perşembe günü Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.
 
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren 3. Meslek Komitesi başkan ve üyeleri 1 ve 2. Meslek Komitelerinin üyeleriyle Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş başkanlığında düzenlenen toplantıda buluştu.
 
Müşterek toplantıda pandemi ile birlikte ön plana çıkan e-ticaret sektörü üzerine değerlendirmelerde bulunulurken 3. Meslek Komitesinin üyeleri tarafından toplantı katılımcılarına e-ticaret paketleri, internet bağlantı paketleri ve mobil iletişim paketleri ile ilgili bilgilendirmeler paylaşıldı.
 
FATSO üyelerinin dijital pazar yerlerine taşınması, entegrasyon süreci, sistem kullanımı gibi konularda görüş alışverişi yapılan toplantıda 1 ve 2. Meslek Komitlerinde bu yönde faaliyette bulunan üyelerin deneyimleri de paylaşıldı.
 
Toplantı sonunda üyelerin dijital pazar yerleri ile buluşturulması görevi çerçevesinde bilişim sektöründe faaliyet gösteren Oda üyelerince hazırlanacak kolay entegrasyon paketlerinin uygun maliyetle Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle buluşturulmasına yönelik çalışma yapılmasına ve 3. Meslek Komitesi üyelerinin Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonuyla bu yönde diğer Meslek Komiteleriyle de müşterek toplantılar düzenlemeye devam etmesine karar ve-rildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde