26 Nisan 2024

Vali Sonel Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

  • PDF
Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel 25.03.2021 tarihinde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş tarafından ağırlanan Vali Tuncay Sonel ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının devam eden projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunulurken geçtiğimiz günlerde protokolü Ordu Valiliği'nde imza altına alınan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim Okulu ile ilgili devam eden süreç değerlendirildi.
 
 
Toplantının ardından Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında faaliyetlerini sürdüren tekstil atölyesinde devam eden meslek edindirme kursunu yerinde inceleyen Ordu Valisi Tuncay Sonel buradaki aktif programa katılan kursiyerlerle sohbet ederek başarılar diledi.
 
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, "Odamızda bugün Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’i Fatsa Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi Yaran ile birlikte ağırladık. Odamızın yaptıracağı Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim okulu ile ilgili devam eden süreç hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra kıymetli Valimize Odamız bünyesinde faaliyeti devam eden meslek edindirme kursumuzun atölyesini gezdirip burada yürüttüğümüz faaliyetlerle ilgili bilgi aktarma fırsatımız oldu. Hoş sohbeti ve nazik ziyaretleri için Sayın Tuncay Sonel ve Sayın Ömer Lütfi Yaran’a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde