26 Nisan 2024

Genç Girişimciler Trabzon’da Buluştu

  • PDF

fasiadd 640x424

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD) Genç Girişimci Gurubu, Karadeniz İşadamları Derneği(KARGİD) Genç Girişimci Gurubu üyeleriyle Trabzon’da buluştu. FASİAD Genç Girişimci Gurubunu KARGİD Genç Girişimci Gurubu başkanı Murat Kalyoncu ve yönetim kurulu karşıladı.

Trabzon’un tarihi, turistik ve kültürel yerlerini ziyaret eden grup daha sonra Yıldız Sofrasında KARGİD genç girişimci gurubu ile toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan KARGİD Genç Girişimci Gurubu Başkanı Murat Kalyoncu, Genç Girişimci Gurubu olarak bu zamana kadar yapılan faaliyet ve programlar hakkında bilgi verdi. Kalyoncu, daralan ve rekabetin arttığı iç pazarda yeni yatırım kaynakları bulmak ve iş hacmini arttırmak için farklı bölgelerden daha çok işadamıyla tanışmak ve deneyimlerini paylaşmak adına bu tür toplantıların önemli olduğunu, belirten Kalyoncu, FASİAD Genç Girişimci Gurubu üyelerini Trabzon’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

FASİAD Genel Sekreteri Adem Korkmaz; Gösterdikleri enfes ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayarak dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek sözlerine başlayan Korkmaz Sivil Toplum Kuruluşlarının kuruluş gaye ve amaçları doğrultusunda yaptığı faaliyetlerin önemini belirterek, Dernek olarak bu tür aynı alanda faaliyet gösteren kurumlarla bir ara gelmenin ve ortak fikir alış-verişinde bulunmanın yararlarından bahsederek en yakın zamanda KARGİD Genç Komisyonunu kendi derneklerinde ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtti. Toplandı dilek ve temennilerle son buldu.

fasiad 640x424

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde