05 Mayıs 2024

"Bir Kitap da Sen Anlat" İl Finali Yapıldı

  • PDF

semanur8-5-2013Ordu Valiliğinin yürüttüğü “Ordu Okuyor Kampanyası” ile “Ben de Başarabilirim Projesi” kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün düzenlediği “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasının İlkokullar ve Ortaokullar arası Ordu Final Yarışmasında Merkez Ortaokulundan Semanur Koç “Mesneviden Hikayeler (Selim Hancıoğlu) adlı eser üçüncü oldu.

Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; “Ordu Okuyor Kampanyası” kapsamında Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim okullarında kitap okumaya ilgiyi artırmak, öğrencinin Türkçe dil seviyesini görmesini sağlamak, kendine güven duygusunu geliştirmek, ana dilimizi doğru kullanma şuurunu kazandırmak, hitabet gücünü geliştirmek ve okulunu temsil etme sorumluğunu geliştirme amacı doğrultusunda yapılan “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada "Bu yarışmayı düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Sayın Valimizin önderliğinde yürütülen bu proje ile amacımız öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaktır. Bu projeler ile başarıyı arttırma amacıyla çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Bir Kitap da Sen Anlat” yarışmasında ilkokul kategorisinde üçüncü olan Merkez Ortaokulundan Semanur Koç’ u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde