29 Mart 2024

Hakkı Yüksekyıldız vefat etti

  • PDF

hkk2-4-2014İlçemizin sevilen simalarından emekli öğretmen Hakkı Yüksekyıldız hayatını kaybetti

“Olaylara, durumlara ve kişilere önyargılı olmamak hayatın iyi taraflarını bulmak, yaşananları sevgiyle buluşturmak lazım” diyen güzel yürekli İnsan Hakkı Yüksekyıldız hayatını kaybetti.

           

1943 Yılında Yassıtaş köyünde doğan Yüksekyıldız ilkokulu Yassıtaş köyünde okudu. Samsun Ladik Akpınar ilköğretmen okulundan 1962 yılında mezun oldu. Sırasıyla, İlçemiz Kılıçlı ilkokulu, Denizli Er Okuma Yazma Okulu, İlçemiz Tepecik ve  Çömlekli ilkokulu, Cide Baltacı İlkokulu, Çamaş Bahtiyarlar ilkokulu, ilçemiz Yassıtaş, Dumlupınar ve Kurtuluş ilkokullarında, Gaziantep Nicip Yurtbağı ilkokulu ve Kocaeli Karamürsel Defne ilkokulunda görev yapan Yüksekyıldız 1989 yılında emekli oldu.

            Hayata her zaman pozitif ve gülen gözlerle bakan ve tam bir beyefendi olan Hakkı Yüksekyıldız uzun süredir mücadele ettiği hastalığına 23 Mart 2014 Pazar  günü yenik düşerek hayatını kaybetti.

Merhumun  cenazesi 24 Mart 2014 Pazartesi günü Orta Büyük Camiinde öğle namazına  müteakip kılınan  cenaze namazının ardından Yassıtaş köyü aile mezarlığında defnedildi. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde