29 Mart 2024

“AKP ile aramızda 12 puan fark var”

  • PDF

sde26-3-2014Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, yaklaşan seçim öncesi, yaptıkları çalışmalar ve seçim gündemi ile ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Erken açıklanan adaylığının da avantajını

kullanarak seçim çalışmalarını rahat bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade eden Mustafa Sade; vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştıklarını belirtti.

30 Martta gülen tarafın Milliyetçi Hareket Partisi olacağını ve şuanda AK Parti ile aramızda 12 puan fark var diyen SADE; “ Bize kırsalda ve Fatsa Merkez’de çok büyük destek var. Ak Parti’den şikayetçi olan seçmenler benim etrafımda toplanıyor. Sizlerde göreceksiniz ki 30 Mart 2014 yerel seçiminin galibi biz olacağız” dedi.

“30 Mart’ta Gülen Taraf Biz Olacağız”

Yaptıkları seçim çalışmaları esnasında, seçmenlerin kararlarını vermiş olduğunu ve 30 Mart’a odaklandıklarını belirten Sade; “Fatsa halkı büyük çoğunlukla kararını vermiş. Mustafa Sade’nin etrafında hiçbir parti gözetmeksizin toplanmışlardır. Ak Parti’den özellikle şikayetçi olan dürüst seçmenlerimiz Mustafa Sade’nin etrafında toplanarak seçimi lehimize bitirmek için elinden gelen çabayı sarf ettiğini gördüm. Çok mutlu oldum. İnşallah Allah’ın izniyle 30 Mart’ta gülen taraf biz olacağız. En son yapılan kamuoyu neticelerinde Ak Parti ile aramızdaki puan farkı 12 puanın üstündeydi. Bize kırsalda ve Fatsa merkezde çok büyük destek var. İpi göğüsleyenin Mustafa Sade ve Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna şu anda kesin inanmış vaziyetteyiz. ” ifadelerinde bulundu.

“Benim Bir Başkası İçin Oy İstemem Mümkün Değildir”

Kamuoyu algısı olarak Ordu Merkez’de Seyit Torun, Fatsa için Mustafa SADE’ye oy verilme algısının oluşma sebebini sorduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade; “Seçmen bazında Büyükşehir için Cumhuriyet Halk Partisi, Fatsa için Milliyetçi Hareket Partisi gibi bir algı oluşmuş olabilir. Biz yönetici bazında bu tip şeylere asla müsaade etmeyiz. Seçmen iradesine de ipotek koyacak değiliz. Herkes iradesini kullanarak istediği gibi hareket etme kabiliyetine sahiptir. Benim bir başkası için oy istemem mümkün değildir. Neticede vatandaş oyunu bilinçli bir şekilde kullanacaktır.” şeklinde konuştu.

“ Büyükşehir ile Birlik ve Beraberlik İçindeyiz, Fitnelere Kanmayın”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt ile aralarında hiçbir problem olmadığını da ifade eden Sade; “ İddia edildiğinin aksine Cemal Enginyurt ile bu zamana kadar hiçbir problemim olmadı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Cemal Enginyurt Ordu’nun her bölgesini karış karış geziyor, belirli zamanlarda da Fatsa’da bulunuyor. Benim de müstakil programlarım oluyor. Ancak biz her fırsatta bir arada görünmeye özen gösteriyoruz. Tabi bazen programlarımız denk gelmiyor, vakit sıkıntısı çektiğimiz oluyor ama bu kesinlikle farklı şekillerde yorumlanmamalı. Bütün siyasi partilerin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile İlçe Başkanları arasında bu tip şeyler oluyor. Birileri fitne yaratmak için, huzursuzluk yaratmak için bu hitabeleri kullanıyorlar. Bizim aramızda en ufak bir huzursuzluk yok, birlik beraberlik içerisinde koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

“ Sandıktan Olumsuz Sonuç Çıkarsa Bizi Etkilemeyecek”

Her sonuca karşı hazırlıklı olduklarını, sandıktan çıkacak olumsuz bir sonucun şahsını etkilemeyeceğini dile getiren Sade; “Mustafa Sade bir seçim evvelde kaybetmişti. Sandıktan olumsuz çıkacak bir sonuç bizim için bir şey değiştirmeyecek. Benim için değişen hiçbir şey olmayacak, yine Fatsa’da kalacağım. Fatsa’da kalamayacaklar düşünsünler. Allah’ın izniyle vatandaşın tercihine ve iradesine karşı saygımız sonsuzdur. Her türlü sonuca karşı hazırlıklıyız. Şunu muhakkak ifade etmem gerekiyor. Allah’ın izni ile gülen taraf biz olacağız. Beklentimiz olumsuz sonuç değil, sandıktan çıkacak olumlu sonuçtur. Bundan da hiçbir şüphemiz yok.” şeklinde konuştu.

“Fatsa Halkına Belediye Başkanı Değil Hizmetkar Olmaya Talibim”

Fatsa halkına hizmet etmek için oylarına talip olduğunu ifade eden Sade; “Fatsa halkına şunu ifade etmek isterim. Siyasi görüşleri ne olursa olsun. Cumhuriyet Halk Partisi olabilir, Ak Parti olabilir, veya da diğer partilerden olabilir. Ben Fatsa halkına Belediye Başkanı değil, hizmetkar olmaya talibim. Abi olmaya, arkadaş olmaya talibim. Dertlerini rahatlıkla anlatabilecekleri, her an ulaşabilecekleri başkan olmaya talibim. Birlik beraberlik içinde Fatsa’da çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. En derin sevgi ve saygılarımla, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin hayırlara niyaz olmasını diliyorum.” diyerek açıklamalarına son verdi.sade26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde