28 Mart 2024

Renkli Düşler Beğeni Topladı

  • PDF

dsler26-3-2014Fatsa’da kurulan Renkli Düşler Fotoğraf Topluluğu, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde muhteşem bir fotoğraf sergisine imza attı.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi’nde beğeniye sunulan ve ücretsiz sergilenen fotoğraf sergisine yoğun ilgi ve katılım oldu.

Açılışa Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Biberoğlu, MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, AK Parti ve MHP Kadın Kolları ve sanatseverler katıldı. Serginin açılışına ilişkin bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Acar, serginin 96 saatlik bir kursun eseri olduğunu ve ortaya çok güzel bir iş çıktığını söyledi. Serginin Renkli Düşler Fotoğraf Topluluğu’nun çalışmaları sonucunda gerçekleştiğini kaydeden Acar, “Söz konusu fotoğraf sergimizin açılışını yaptık. Gecen seneki kursiyer kardeşlerimiz bu sezon da devam ettiler. Bugünü geçmişimize, geçmişimizi bugüne yansıtan güzel eserler, güzel fotoğraflar ortaya çıkardılar. Böylece Renkli Düşler Fotoğraf Topluluğu sergisini açmış olduk. Ortaya gayet güzel eserler çıktı. Eserler daha çok insan kaynaklı oldu. Bence çok da güzel ve anlamlı oldu. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Halk Eğitim Merkezi, dünden bu güne sürekliliği arz eden bir kurs olduğunu ifade etmiş oldu. Ancak kursu bitirmekle iş bitmiyor. Kursa katılan kardeşlerimiz fotoğrafçılıktaki bilgilerini, tecrübelerini fotoğraf çekimi yaparak sürdürecekler. Dünü bu güne, bu günü de yarına aktararak güzel bir tanıtım yapmış olacaklar” dedi.

Sergiye olan katılımdan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten Asım Çöller; “ Geçen sene mayısta yaptığımız serginin bu sene ikincisini gerçekleştirdik. Fatsa Halk Eğitim Merkezindeki Fotoğrafçılık Kursuna gelen arkadaşlarımız bu gruba dahil. Renkli Düşler Fotoğraf Topluluğu olarak güzel bir iş ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Hepsinin emeğine sağlık. Aynı zamanda gösterilen ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi.dslr26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde